După ce au pierdut Jocul pentru Imunitate, Faimoșii au fost nevoiți să treacă la nominalizări, iar aici a izbucnit scandalul.

DOC a fost nominalizat spre eliminare de către Remus Boroiu, Faimosul care a câștigat colanul de imunitate individuală. Acesta susține că artistul are mereu replici acide, dar și că îi taxează pe toți ceilalți din echipă cu diverse ironii: „Alegerea mea din această seară este alegerea unui om sincer, autentic, asumat și sensibil. Aș vrea să aleg liniștea și dragostea față de colegii mei și liniștea echipei, în defavoarea unei masculinități toxice, bazată pe un limbaj acid, tăios, ironii, miștouri, acuze și tot ce am simțit eu în această perioadă. Nu o s-o mai lungesc. Alegerea mea este DO”, a mărturisit Remus Boroiu.

Ada, care la rândul ei a câștigat colanul de imunitate individuală, l-a nominalizat spre eliminare pe Kamara, deși a spus că este „Survivor 100%”: „Acum, la cum arată echipa, sunt nevoită să îl votez pe Kamara”.

kamara-docSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

DOC despre Remus Boroiu: „Nu mi-e frică de nicio nominalizare a acestui caracter minuscul”

DOC nu a stat prea mult pe gânduri și a declanșat o tiradă înspre Remus Boroiu, pe care l-a numit „șarpe cu mușchi”: „Am venit la acest Survivor și am întâlnit aceste caractere diverse. În mijlocul lor am întâlnit și șerpi. Șerpi cu mușchi. Printre acești oameni l-am cunoscut pe Remus, care de fiecare dată reușește să pară mai fals.

Acest lucru nu face decât să-mi activeze valorile și credința și să mă transforme într-un Sfântul Gheorghe, în lupta cu balaurul și să fiu vorace din punct de vedere verbal și etic. Eu nu am frici și nu mi-e frică de nicio nominalizare a acestui caracter minuscul. Face asta ca să protejeze un alt om, simplu, cu care am început să mă înțeleg”, a spus rapperul DOC.

„Am început cu badea Kamara să avem o coerență, dar acest om, domnul Dan, este exact ceea ce vedeți dumneavoastră la televizor. Profunzimea lui e profunzimea unei bălți după ploaie. Îmi pare rău că trebuie să fiu atât de acid. Nu mi se pare drept să fiu nominalizat în aceste condiții. Doar atât este capabil colegul meu, din păcate”, a mai spus DOC.

Kamara despre DOC: „Ești ultimul om de aici. Sper din toată inima mea să nu te mai întâlnesc niciodată”

Apoi a venit rândul pledoariei lui Kamara, care s-a arătat deranjat de faptul că a fost votat de Ada Dumitru. Nu a rămas dator și a atins-o. „Sunt votat de persoana care sare pe mâncare înaintea tuturor, care aduce punct din an în Paști”, a spus Kamara, după care a trecut la DOC.

„Aveam pretenția de la DOC să nu țină din nou partea Războinicilor. S-ar putea ca lumea să vadă cu adevărat cine ești. Nu ești un maestru al cuvintelor, ești doar un plagiator ieftin. Atât venin are în el încât ne împroașcă pe toți, rând pe rând. A avut dreptate Remus că l-a votat pentru că este elementul care provocă discordie, este șarpele Ra. Ești ultimul om de aici, Războinicii sunt mai umani decât tine. Sper din toată inima mea să nu te mai întâlnesc niciodată”, a spus Kamara.

6 concurenți SURVIVOR, nominalizați pentru eliminare

În această săptămână SURVIVOR, la Consiliul de eliminare de miercuri vor avea emoții trei Războinici și trei Faimoși. Concurenții în pericol să plece acasă sunt: DOC, Kamara și Ionuț Iftimoaie (nominalizare colectivă), de la Faimoși, și Eduard Gogulescu, Robert Moscalu și Alexandra Ciomag.

Citește și: Ce familie frumoasă are DOC de la Survivor! S-a însurat în pantaloni scurți

Citește și: De unde au pornit, de fapt, problemele băiețelului lui Kamara. S-a născut un copil normal!