Celebrul artist a dezvăluit luna trecută, în emisiunea„ Watch What Happens Live” că a fost foarte îndrăgostit de „prințesa inimilor” și că obișnuia să o viziteze des, la palatul Kensington, la sfârșitul aniilor ’90, cei doi având se pare o idilă.

Mai mult, Bryan era fascinat de Lady Di, iar în 1984 a lansat chiar și o melodie, intitulată „Diana”, în care își declara dragostea pentru soția prințului Charles. ”Prima oară când te-am văzut erai pe coperta unei reviste. Apoi, ai apărut pe ecranul televizorului meu. Știam că trebuia să fii a mea. Ziua în care te-ai căsătorit cu el – Aproape că mi-am pierdut mințile”, spune artistul în piesă. În plus, el spune despre Diana în versuri că este „regina visurilor” lui și se întreba ce caută lângă un bărbat ca soțul ei.

Citește și: A fost unul dintre cei mai în vogă artiști de la noi, dar a renunțat la muzică pentru a-și îndeplini visul din copilărie. Ce face acum Mihai Sturzu

Bryan Adams îl atacă și pe prințul Charles

Cu toate acestea, declarațiile lui Adams nu au fost deloc pe placul celor doi copii ai lui Lady Di, prințul William și prințul Harry. Extrem de revoltați, ei au luat atitudine și i-au trimis un mesaj, celebrului artist canadian. Potrivit Radar Online, ducele de Cambridge și roșcovanul familiei regale i-au transmis lui Bryan prin reprezetanții lor „să-și țină gura închisă și să nu mai vorbească despre mama lor”.

Însă, se pare că Bryan nu are de gând să tacă și chiar îl atacă și pe fostul soț al prințesei Diana, prințul Charles.

„Bryan a fost șocat de faptul că ei au luat-o așa personal, dar a spus că dacă tatăl lor s-ar fi purtat mai frumos cu mama lor, în timp ce erau căsătoriți, Diana probabil nu ar fi căutat alinare de la el. Bryan consideră că William și Harry au fost impertinenți pentru felul în care au reacționat”, a declarat o sursă pentru Radar Online.

Citește și: