El filma la pelicula „Dangerous Waters”, regizată de John Barr, care îi mai are în distribuție pe Eric Dane, Odeya Rush și Saffron Burrows.

Vestea moarții subite a starului din Goodfellas, Ray Liotta, a șocat întreaga lume, provocând o adevărată revărsare de omagii din partea vedetelor.

profimedia-0641762959SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ray Liotta, o viață marcată de tragedii

Puțini însă știu că Liotta, actorul care are o listă de peste 120 de pelicule la care a colaborat, a fost lăsat la un orfelinat de mama sa când era copil.

A fost adoptat la vârsta de șase ani de un cuplu din New Jersey și zeci de ani s-a străduit să se împace cu ideea că mama lui biologică renunțase la el.

Decenii mai târziu, cu ajutorul fostei sale soții, Michelle Grace, vedeta a reușit să o găsească și să se reîntâlnească cu mama sa naturală.

Totuși, mai târziu, el a numit întâlnirea lor „dezamăgitoare”, adăugând: „Mulțumesc lui Dumnezeu că am fost adoptat”.

Însă tragediile din viața sa nu s-au încheiat aici. Liotta a avut din nou inima zdrobită atunci când mama adoptivă a murit de cancer în brațele sale. Actorul se afla pe platourile de filmare atunci când a primit vestea că mama să se stinge și a fugit de pe platou pentru a o mai vedea o dată înainte de a muri.

De asemenea, a reușit să găsească dragostea târziu în viață, îndrăgostindu-se în timpul pandemiei de o fostă coafeză pe nume Jacy Nittolo, în vârstă de 46 de ani, cu care se pregătea să se căsătorească.

De altfel, lângă ea se afla în timp ce și-a dat ultima suflare.

Cu toate acestea, în ciuda faptului că viața personală i-a fost afectată de necazuri, vedeta a avut o carieră înfloritoare.

Actorul era foarte slăbit de câteva luni

În luna martie a acestui an, actorul a fost zărit în Los Angeles, iar cei ce l-au putut observa au spus că părea „palid” și „avea nevoie de ajutor pentru a-și pune jacheta”, susține dailymail.

Aceeași sursă citată de presa britanică susține că Liotta era „lent, dar stabil pe picioarele lui” și că logodnica Nittolo a trebuit să-l ajute cărându-și toate bagajele din mașină la hotel.

Însă, în fotografiile făcute la începutul acestei luni, în timp ce se plimba prin Pacific Palisades împreună cu logodnica lui, actorul părea cât se poate de sănătos.

Citește și: La doar 60 de ani, Michael J Fox este de nercunoscut. Actorul suferă de Parkinson de peste 30 de ani

xToto Cutugno are cancer metastatic de prostată