Soţul lui Ricky Martin, Jwan Yosef, a publicat pe Instagram o fotografie cu cei doi după apariţia virtuală în faţa Curţii cu mesajul „Adevărul prevalează”. 

Joaquín Monserrate Matienzo, Carmelo Dávila şi Harry Massanet Pastrana, avocaţii lui Martin, au făcut o declaraţie: „Aşa cum am anticipat, ordinul de protecţie temporară nu a fost prelungit de către Curte”, se arată în declaraţie. „Acuzatorul a confirmat instanţei că decizia sa de a respinge cauza i-a aparţinut numai lui, fără nicio influenţă sau presiune din exterior, iar acuzatorul a confirmat că este mulţumit de reprezentarea sa legală în cauză. Solicitarea a venit din partea acuzatorului care a cerut respingerea cauzei. Acesta nu a fost niciodată altceva decât o persoană tulburată care a făcut acuzaţii false fără absolut nicio susţinere. Ne bucurăm că i s-a făcut dreptate clientului nostru şi că acum poate merge mai departe cu viaţa şi cariera lui”. 

Martin a apărut virtual la tribunalul din Puerto Rico pentru a asculta acuzaţiile făcute de nepotul său în vârstă de 21 de ani. Înainte de aceasta, la începutul lunii iulie, cântăreţul a primit un ordin de restricţie ca urmare a unui incident de violenţă domestică în Puerto Rico. Martin a negat acuzaţiile împotriva lui. 

Este vorba despre fiul surorii lui Ricky Martin, Vanessa Martin. Ricky Martin are cinci frați: Eric Martin, Vanessa Martín, Ángel Fernández Morales, Fernando Morales, Daniel Martín. Fernando și Angel sunt frați vitregi din partea mamei, Eric și Daniel sunt frați vitregi din partea tatălui, iar Vanessa Martin este soră vitregă paternă.

Elvis Red Carpet – The 75th Annual Cannes Film FestivalSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ricky Martin risca până la 50 de ani de închisoare

Ricky Martin a fost acuzat de incest de nepotul său în vârstă de 21 de ani şi putea risca până la 50 de ani de închisoare dacă era găsit vinovat. Martin a fost învinuit că „a exercitat atacuri fizice şi psihologice” asupra lui Dennis Yadiel Sanchez în timpul relaţiei lor de şapte luni, care s-ar fi încheiat cu aproximativ două luni în urmă. Un reprezentant al artistului a calificat acuzaţiile de abuz „complet false şi contrafăcute” într-o declaraţie transmisă revistei People la începutul acestei luni. Fratele cântăreţului a susţinut că nepotul lui Martin „se luptă cu provocări profunde de sănătate mintală”.

Citește și: Ricky Martin, acuzat de incest de nepotul său, care susţine că au avut o relaţie de 7 luni şi că artistul l-a atacat ”fizic şi psihic”. Cântăreţul riscă până la 50 de ani de închisoare

Citește și: Ce mari au crescut copiii lui Ricky Martin și ai lui Jwan Yosef. Cea mai recentă fotografie cu Matteo i-a încântat pe fani. Cum arată acum la 13 ani