„Îi transmit că oamenii sunt diferiţi şi au valori diferite în viaţă. Eu mă număr printre aceia care ştiu să fie mulţumiţi cu ce au, care ştiu să se bucure de prezent, mă număr printre femeile care înţeleg că timpul nu poate fi oprit şi că fiecare rid ascunde o poveste, că a fi îngrijt are legătură cu curăţenia corporală. Nu înseamnă să fii scos din ţiplă mereu. Eu sunt dintre aceia care vor să îşi trăiască vârsta aşa cum e ea şi mă număr printre cei care au înţeles că ce ai înăuntru e mult mai valoros decât ambalajul cu care te afişezi sau pe care, periodic, ţi-l poţi schimba.

Dincolo de aparenta discreţie cu care încearcă doamna să analizeze felul în care arată o persoan publică (s-a nimerit să fiu eu) există un exemplu pe care aceasta îl aduce în discuţie şi care reprezintă, de fapt, problema reală a societăţii moderne. Vă invit să vă stresaţi mai puţin, doamnelor, la gândul că poate copiilor voştri le va fi ruşine cu voi şi să vă bucuraţi mai mult alături de ei, să trăiţi cu ei cât puteţi de mult această viată simţind cu şi pe propria piele ce înseamnă să fii iubit necondiţionat”, a scris Dana Nălbaru pe pagina sa de Facebook.

Mesajul Danei le-a uns la suflet pe multe femei, care i-au luat imediat apărarea frumoasei artiste.

„Ești suuuperbă așa naturală cum ești. Nu mai are pe cine opera sau? M-am oprit la jumătatea filmului, greață, rău, stop. Și bunica, draga de ea, pe lângă copii, a avut grijă și de nepoți și de câmp și multe altele și nu s-a mai dat cu nicio cremă, iar acum, la 90 ani are multe riduri și e așa frumoasă. <3 Frumusețea e dincolo de riduri, mult dincolo...”

Citește și: