Carmen Brumă (45 de ani) și Mircea Badea (48 de ani) sunt discreți cu viața lor de cuplu, deși atunci când se afișează împreună chiar „rup” audiența în online, iar imaginile cu ei se viralizează repede. Dar de data aceasta, în centrul atenției, pe Instagram, este fiul lor, Vlăduț. Carmen Brumă a publicat pe Instastory o imagine în care apar Mircea cu Vlăduț, stând de vorbă, ca băieții, la un suc. Puține sunt ocaziile în care vedeta îi artă pe amândoi băieții ei, într-o singură poză, așa că da, este o imagine rară.

Ce mare s-a făcut Vlăduț, fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea

Vlad este înalt, în mai a împlinit 8 ani, iar din toamnă va începe clasa întâi. Carmen a avut mari emoții când fiul ei a început clasa pregătitoare: „Am învins! A trecut cu bine prima zi de școală în sensul în care Vlad a intrat fericit în clasă și a ieșit la fel de fericit și a zis că mai merge și mâine, ceea ce pentru noi este un mare succes. Eu și taică-su am fost varză de emoții. Urmează astăzi prima ședință cu părinții. Mă bucur că ce era mai dificil a trecut și că i-a plăcut copilului și că mai merge și mâine. De poimâine mai vedem noi”, povestea Carmen Brumă, anul trecut.

mircea-badea-carmen-brumaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

În februarie s-au mutat în casă nouă

În luna februarie, Carmen Brumă își anunța fanii că a reușit, în sfârșit, să se mute în casa visurilor sale. Ea, Mircea Badea și băiețelul lor s-au mutat de trei ori într-un an, însă acum sunt mulțumiți și au găsit locul căruia să-i spună „acasă”. Carmen Brumă a publicat imagini din noua locuință, cu terasa imensă, pe care a amenjat-o superb. „Acesta e primul story din noul apartament care nu e gata. Va fi gata la un moment dat, cât mai repede, sperăm… Nu vreau să vă arăt acum mai multe, poate o voi face când va fi gata. Cumva simt nevoia să mă laud. După trei mutări, împachetări, despachetări… Simt nevoia să mă liniștesc și să zic. Aici ne-am mutat”, a povestit iubita lui Mircea Badea, în luna februarie, pe Instagram.

Citește și: Poză rară cu Mircea Badea și Carmen Brumă împreună, la plajă. „Ne scuzați, atât s-a putut”. Imagini din vacanța petrecută în Bulgaria

Citește și: VIDEO Carmen Brumă, imagini din noua locuință. Terasa, cât un teren de handbal, e o adevărată oază de relaxare