Raquel a fost printre primele femei care a pozat în prestigioasa revistă pentru bărbați, Playboy, dar a devenit cu adevărat celebră în 1966, după ce a apărut în lenjerie intimă în filmul „One Million Years B.C.”.

Imaginile cu ea din film au făcut furori în întreaga lume și au transformat-o într-un adevărat sex-simbol, iar notorietatea ei a crescut de la o zi la alta. Drept urmare, revista Playboy a desemnat-o „cea mai dorită femeie a deceniului’, în 1970.

Raquel Welch, în  1960sSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

De altfel, ea este printre puținele femei care a trecut cu brio testul timpului, îmbătrânind frumos și reușind să-și păstreze trăsăturile perfecte. Welch e la fel de frumoasă ca în tinerețe.

Întrebată care sunt secretele ei de frumusețe, Raquel răspunde fără să ezite și sunt destul de simple. Aceasta merge zilnic pe jos, își protejează tenul de razele soarelui, iar în timpul liber, când nu e nevoită să apară în lumina reflectoarelor, evită să se machieze.

Raquel a fost un fotomodel de succes și o actriță foarte apreciată. Ea a câștigat un Glob de Aur pentru rolul din „Cei trei mușchetari” și a făcut furori în 2001, și în filmul „Legally Blonde’, unde a jucat rolul văduvei bogate, Windham-Vandermark, alături de Reese Witherspoon și Selma Blair, iar cel mai recent film în care a jucat e „How To Be A Latin Lover” .

Foto: Profimedia