Astfel, potrivit raportului medical, președintele, care ar avea înălțimea de 1,90 metri (contestată de mulți, din moment ce rapoartele anterioare arătau că măsoară 1,87 de metri) cântărește 108 kilograme. Cu alte cuvinte, este supraponderal. Însă nu obez, așa cum ar fi fost catalogat dacă avea doar 1,87, după calculul indicelui de masă corporală. Chiar și dacă avea cu jumătate de kilogram în plus, la 1,90, ar fi fost considerat obez.

Însă chiar și greutatea de 108 kilograme e pusă la îndoială de mulți, pe Internet fiind alăturat unor personalități care au același număr de kilograme, dar arată cu totul altfel.

glume greutate Trump

O fotografie cu el și una cu sportivul Tom Brady, de exemplu, sunt puse una lângă alta, iar diferența e enormă.

Donald Trump Tom Brady

Pe Internet deja s-a lansat un adevărat fenomen, un grup al celor care susțin că președintele american, mare amator de mâncare de la fast-food, nu are cum să cântărească doar atât.

Trump fast-food

Mai mult, regizorul filmului ”Gardienii Galaxiei”, James Gunn, a promis că va dona în scopuri caritabile suma de 100.000 de dolari dacă Trump va avea curaj să se urce ăpe cântar în public, astfel încât toți să vadă cât cântărește.

greutate Trump pariuri

Internetul e plin de glume la adresa lui Trump, într-una dintre fotografiile devenite viral fiind înfățișați Hillary Clinton și Barack Obama care râd cu gura până la urechi.

Hillary Clinton Obama rad Trump

Lăsând la o parte divergențele legate de înălțimea și greutatea președintelui, din raportul medical anual mai reiese că Trump nu are probleme cognitive (așa cum se tot zvonește de o vreme) și că stă bine și cu inima, grație abstinenței ”de o viață” de la alcool și tutun. În plus, mai spune medicul care l-a consultat, ”are gene extrem de bune”.

 În schimb, Trump ia un medicament numit Propecia, pentru pierderea părului, unul pentru rozaceea de care suferă și multivitamine.

De menționat e însă faptul că medicamentul luat contra căderii părului are destule efecte secundare. Dintre acestea se remarcă furia, depresia și disfuncțiile erectile. Să fie acesta un motiv pentru care președintele nici nu doarme în pat cu soția sa, așa după cum se arată într-o carte recentă despre Donald Trump?

Citește și: