Într-un interviu recent, acesta a mărturisit că a fost înșelat, iar el, la rândul lui, și-a înșelat partenera. Nu regretă ceea ce s-a întâmplat în trecut, însă și-a învățat lecția, spune el.

„Pot să spun că am trăit și simțit și mierea iubirii, cât și cuțitul ei, care taie uneori foarte adânc. Da, am fost înșelat și am și înșelat, la rândul meu…

Nu regret absolut nimic, pentru că eu spun că e o lecție de învățat din orice mi se întâmplă”, a spus Randi pentru Click!.

Și cum Randi, la cei 38 de ani ai săi, este un bărbat râvnit de multe domnișoare, a fost întrebat ce ar trebui să facă o persoană pentru a fi cucerit: „De ce să mă cucerească? Eu nu sunt o cetate, sunt un om. Pentru mine e de ajuns să fie ea, să fie autentică, iar lucrurile între noi să vină de la sine, fără efort. De atât e nevoie, cred eu, ca doi oameni să se lege. (…)

Sunt un om selectiv, așa cum ar trebui să fie toți oamenii care realizează cât de important este timpul lor. Nu are nici un sens, deci, să împarți viața ta, chiar dacă pentru 3 ore, cu cineva cu care nu rezonezi. Doar de dragul de a fi cu cineva, de a avea pe cineva lângă tine”.

Are sau nu o iubită?

Întrebat cum s-ar descris ca iubit, artistul a dat, fătă să vrea, și răspunsul la o întrebare care era pe buzele tuturor, dacă are sau nu o femeie specială în viața sa.

”Nu mai știu cum sunt în momentele alea, pentru că nu am mai fost de ceva vreme numit așa.

Aș spune că nu-mi lipsesc nici răbdarea, nici înțelegerea și entuziasmul sau pasiunea. Trebuie doar să am lângă mine femeia potrivită”, a spus el.

Vezi și Cine a fost prima iubire a lui Cătălin Botezatu. Femeia era căsătorită și mai mare decât el: ”Ea este cea care m-a făcut să mă simt bărbat”

Citește și:

Cum s-au cunoscut Alina Pușcaș şi soţul ei: ”Nu l-am mai lăsat în pace și nici el pe mine”

Raluca Lăzăruț radiază de fericire de când a devenit mamă. Fiica ei este superbă!