ramona-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„După 8 luni și jumătate de spitalizare, băiatul meu a venit astăzi acasă. Dumnezeu e mare 🤍”, scris Ramona Păulenu în ziua în care Luca a fost externat.

Un pic, mai târziu, Ramona Păuleanu revenit cu mai multe precizări, mulțumind medicilor care au făcut miracolul posibil: „Spunea cineva la postarea trecuta ca nu Dumnezeu ne-a ajutat sa vina acasă, ci medicii. După tot ce am trăit, tind sa-l contrazic. Fire cerebrala, cu picioarele pe pământ, spun cu toată convingerea ca Dumnezeu nu putea fără medici, dar nici medicii fără El. Ii vedeți aici pe unii dintre cei care l-au îngrijit in aceasta jumătate de an, cărora le voi purta întotdeauna o veșnică recunostinta, și mai ales domnului dr Carstoveanu și doamnei doctor Bizubac.
Oameni care, cred, sunt de aceeași părere cu mine. Ca au asistat si la un miracol, pe lângă priceperea lor, reușind sa trimita acasă un copil cu zero la suta șanse de supraviețuire în prima luna de internare.
Sunt multe de spus, dar sunt foarte obosita și încă foarte îngrijorată, cum e firesc.
Revin cu vesti și poze după ce se liniștesc apele la noi în casa, iar pana atunci va mulțumesc pentru mesaje și va doresc din inima sa aveți un an nou asa cum îl visați.
La mulți ani! #hope”.

View this post on Instagram

A post shared by Ramona Pauleanu (@ramonapauleanu)

Ramona Păuleanu a avut o naștere dificilă. Viața micuțului Luca a fost pusă sub semnul întrebării

În urmă cu 8 luni, vedeta PRO TV Ramona Păuleanu (36 de ani) aducea pe lume o pereche de gemeni: o fetiță și un băiat.

Numai că nașterea a fost prematură și cum multe probleme, după cum a mărturisit tânăra mămică: “Am născut doi pui, o fata și un băiat, mult mai devreme decât trebuia. Alexandra și Luca.

Probabil ca așa a fost sa fie. Universul s-a grăbit. Trebuie sa fi fost universul pentru ca, altfel, nici eu și nici ei nu erau pregătiți. Era intr-o joi, seara, după o zi ciudata, cand am fost dusa de urgenta în sala de operații. In sala aia, pe masa aia, a fost pentru prima data în viata când mi-au clantanit dinții în gura de frica.

Erau prea fragili. Amandoi, dar mai ales Luca. Iar peste toată fragilitatea asta, o bacterie luata din spital, l-a destabilizat complet, luptând și în momentul de fata sa se facă bine.


Sistemul asta l-a salvat și l-a prăpădit”.

Citește și: La 8 luni după ce a adus prematur pe lume gemenii, Ramona Păuleanu îi dezvăluie chipul fetiței sale. E superbă!

xUnde a dispărut Julio Iglesias și care e în prezent starea de sănătate a marelui artist

XGemenii Juliei Roberts au împlinit 17 ani! Imaginea emoționantă postată de mama lor