Evenimentul a înglobat însă o dublă sărbătoare, având în vedere că gemenii cuplului au împlinit sâmbătă, 16 aprilie, vârsta de 1 an!

În prezent, din fericire, domnește armonia în familia prezentatoarei de la Pro TV, ea și partenerul ei, avocatul Adrian Cuculis, organizând botezul băiețelului lor și marcând, în același timp, și ziua de naștere a gemenilor.

De spaimă, părinții au încercat să îi facă micuțului o ceremonie de creștinare încă de pe vremea în care acesta se afla internat în spital, însă abia acum au putut organiza evenimentul așa cum se cuvine.

imagini-de-la-evenimentSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Ce nume de botez simbolic a mai primit Luca

Mai mult decât atât, în urma celor întâmplate, Luca a mai primit un nume simbolic la botez, care să îl călăuzească în viață și să îi amintească cum a trecut cu bine peste dificila încercare la care au fost supuși atât el, cât și familia lui.

Micuțul a stat în spital încă de când s-a născut, fiind timp de aproximativ opt luni internat la Terapie Intensivă, însă în cele din urmă și-a revenit și s-a pus pe picioare. Astfel, nașul acestuia a venit cu ideea ca Luca să mai primească și numele „Lazăr”, cel al personajului biblic care, prin minunea lui Iisus Hristos, a inviat din morți.

Conform Antena 3, petrecerea de botez a fost organizată pe malul lacului Snagov, iar la eveniment s-au prezentat rudele, prietenii și apropiații familiei, așa cum era de așteptat. Sărbătorită a fost și surioara lui Luca, Alexandra, gemenii împlinind vârsta de un anișor chiar în ziua în care micuțul a fost botezat.

„Povestea lui Luca este povestea mai multor copilași. A luat acea infecție din spital. Foarte mulți dintre „colegii” lui din spital, nu au mai plecat acasă. Noi, în mod miraculos, am reușit să îl luăm acasă.

Să știe toată lumea că el este foarte puternic. El a avut probleme cu plămânii.

Astăzi i-am sărbătorit botezul și ziua de naștere, pentru că amândoi gemenii au împlinit un an.

Nașul lui a venit pe ultima sută de metri, a avut o idee foarte bună (cu numele de Lazăr n.r), pentru că el reamente a înviat din morți.”, a declarat avocatul Adrian Cuculis.