Ramona Păuleanu (36 de ani), frumoasa prezentatoare a rubricii meteo şi corespondentă a Ştirilor ProTV, este însărcinată în șapte luni cu gemeni, iar aceasta a anunțat telespectatorii că a venit momentul să-și ia rămas bun, pentru că va lipsi o lungă perioadă de pe micul ecran.

La începutul lunii martie, Ramona a făcut publice noi imagini cu ea însărcinată, în care și-a asigurat fanii că se simte bine și a scăpat de ce era mai rău, după ce bebelușii i-au dat tot felul de emoții.

„Puteam să am și eu o ședință foto profi, măcar un telefon mai bun, dar… atât s-a putut, atât dau. Ca să sărbătoresc și eu cumva momentul c-am ajuns la 6 luni astăzi, și mă rog să fie cât mai multe. Și peste 9 îi țin, dacă se poate”.

„Trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața mea și totodată plină de tot felul de griji. Nu știu nici să descriu caruselul ăsta emoțional în care am intrat. A fost o sarcină mult dorită, așteptată de peste 5 ani, probabil de aici și grijile. Mi-au dat și ăia mici tot felul de emoții, slavă Domnului că ce e mai greu a trecut și s-au liniștit. Nu mi-a fost bine de la început, dar acum mă simt perfect. Aștept să fiu din ce în ce mai grasă și frumoasă”, a povestit vedeta de la Știrile Pro TV.

Ramona a dezvăluit pe 12 februarie că este însărcinată, în direct, în timpul Știrilor Pro Tv, după ce colega ei, Andreea Marinescu, a dat-o de gol.

ramonaaaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Daca tot m-a parat @andreeamarinescu_22, iar burta oricum nu se mai poate ascunde, va anunt si eu ca sunt „putin” insarcinata si foarte mult emoționată.
Ps: burta este mult mai mare, rochia asta nu prea o lasa vederii, dar o s-o arat si-n toată splendoarea ei.
Si pentru ca atunci când ma apuc de-o treaba nu-mi place sa ma incurc, mai am și gemeni 😅
Sa dea Dumnezeu sa fie bine, ca multe griji imi fac, si asa sa va fie tuturor”, a scris Ramona, la momentul respectiv, și pe Instagram.