La începutul lunii, cei doi vorbeau despre nuntă și copii, dar acum, o eventuală despărțire pare din ce în ce mai probabilă. Se pare că programul încărcat al celor doi a început să-și pună amprenta pe relația lor. Cătălin a fost ocupat cu filmările și antrenamentele de la „Dancing on the ice”, în timp ce Ramona s-a ocupat de promovarea colecției ei de haine. Mai mult, asistenta de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” a făcut un gest care demonstrează că ceva s-a întâmplat între ea și sportiv.

ramona si cazacuuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Frumoasa blondă și-a îngrijorat fanii cu mesajele publicate pe rețelele de socializare ce par să trădeze faptul că cei doi au probleme în relație. . Ramona vorbește despre trădare și lipsa onestității, dar și despre zilele ei mai puțin bune.

„Dacă vrei să dureze o relație trebuie să te prefaci că nu te înșeală”, „Sunt prea în vârstă ca să mai fiu în preajma oamenilor care nu înțeleg conceptul de loialitate și onestitate”, „Sunt zile când ajung atât de jos, încât adun petrol… Și zile-n care mă ridic și-l valorific! :), „Bărbatul ideal există, dar apare la momentul nepotrivit…după ce vă măritați”, au fost câteva dintre mesajele postate de Ramona Olaru în ultimele zile.