În luna august, Ramona Olaru anunța, fericită, că s-a logodit cu Cătălin Cazacu. Însă la numai o săptămână de la logodnă, Ramona apărea în story-urile postate pe Instagram fără inelul de logodnă pe deget. De asemenea, toate fotografiile pe care le avea publicate împreună cu celebrul motociclist au fost șterse. Și Cătălin Cazacu și-a șters de pe contul de Instagram toate fotografiile cu Ramona Olaru, inclusiv cele de la logodnă. Cam bizar, nu? Într-un interviu pentru revista OK! România, Ramona Olaru explică ce s-a întâmplat, de fapt.

De ce a șters Ramona Olaru pozele cu Cazacu, de pe Instagram

„Da, asta s-a întâmplat după o ceartă, dar mai exista și un alt motiv. Trebuia să vină inelul pe care-l am acum pe deget. Iar poza aceea trebuia ștearsă oricum, pentru că acela este inelul pe care mi l-a luat el. Iar acesta este cel pe care mi l-am dorit eu. Așadar, în fotografia care a însoțit anunțul că ne-am logodit, nu apăream cu inelul pe care mi l-am dorit și pe care-l voi purta pentru restul vieții noastre împreună”, a declarat Ramona, pentru okmagazine.ro.

Întrebată ce a făcut cu inelul inițial, Ramona a spus că îl ține și pe acela, pentru zile negre: „Îl mai am și pe acela, dar cel de acum este mai finuț. Este cu rubin și diamante. I-am zis că atunci când nu ne vom mai permite niște lucruri, avem un inel în plus pe care să-l vindem și să facem rost de bani. Nu e o investiție proastă. Este, totuși, o piatră prețioasă. Mai multe, de fapt”, spune ea pentru sursa citată.

„Noi n-avem niciodată motive serioase de ceartă. Dar mie îmi plac lucrurile exacte, la minut, la oră, la secundă. Și ăsta e un motiv de ceartă. Chiar dacă ne certăm des, nu sunt certuri serioase, care să ducă la despărțire. De fapt, mă cert doar eu, că el nu prea mai zice nimic. A observat care este problema și încearcă pe cât de mult poate să fie la timp și la linie cu ceea ce zic eu. Îmi dau seama, acum când mă aud, că sună foarte aiurea”, a mai spus Ramona despre certurile dese cu Cazacu.

ramona-olaru-si-catalin-cazacu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au logodit în Grecia

Cătălin și Ramona s-au logodit în luna august, în Mykonos, Grecia. Cazacu a adresat marea întrebare și a scos inelul la înaintare, iar Ramona a spus: „DA”. Imediat după aceea, cei doi și-au anunțat și fanii de pe Instagram despre noua etapă a relației lor, iar felicitările au curs cu duiumul. Prezentatoarea de la „Neatza” și campionul la motociclism sunt împreună din toamna anului 2021. Atât Ramona, cât și Cătălin au câte un divorț la activ. În 2019, Ramona Olaru a divorțat la notar de Bogdan Olaru, după o căsnicie de 3 ani și o relație de 5. La vremea aceea au apărut zvonuri că Ramona ar fi fost înșelată de soțul ei. Ramona a mai avut o relație de notorietate cu Cuza, de la „Noaptea târziu”. Cătălin Cazacu are un băiat de 11 ani cu fosta soție, solista de muzică populară Nicoleta Delinescu.

Citește și: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, gest nebunesc în vacanță: „S-a rezolvat și acest lucru”

Citește și: Despărțirea momentului în showbiz! Dovada clară că Ramona Olaru și Cătălin Cazacu nu mai formează un cuplu!