Ramona a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, unde fanii au vrut să afle tot felul de curiozități desprea ea. Însă, bruneta a avut și prima reacție despre plecare surorii ei în Sua și i-a transmis acesteia un mesaj emoționant.

Un fan a întrebat-o pe Ramona dacă Monica mai este la ea, iar răspunsul a venit imediat. „NU :(”, a scris dezamăgită Ramona, ținând să îi transmită un mesaj surorii ei: „Mi-e dor de tine, Monica Gabor”.

ramonaaa romaniaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

După ce Monica Gabor a publicat imagini cu ea în Malibu, Ramona Gabor a șters toate imaginile cu sora ei postate pe Instagram, în ultima lună, în care s-a bucurat de compania surorii ei. Ea a șters atât fotografiile din vacanța din Grecia, dar și cele din perioada în care Monica a stat la ea în Dubai.

Gestul ei i-a uimit pe fani, iar mulți spun că aceasta este dovada că sora ei s-a împăcat cu milionarul chinez, ceea ce ar fi înfuriat-o pe Ramona care se pare că nu e deloc de acord cu decizia Monicăi.

Citește și: Monica Gabor nu se mai ascunde. Prima imagine alături de fiul lui Mr Pink

Gestul făcut de Ramona Gabor după plecarea Monicăi în SUA a uimit pe toată lumea

Monica s-a întors în America și s-a filmat într-un resturant de lux din Malibu, apoi a făcut publică o imagine cu fiul lui Mr. Pink, care radiază de fericire că sunt iar împreună.

Printre altele, Ramona a mai fost întrebată dacă regretă ceva de când a părăsit România și dacă vrea să devină în curând mamă.

„Nu am niciun regret.Absolut niciunul.(…) În curând, cu siguranță nu, dar într-o bună zi poate. Să fii mamă nu e un job ușor, dar clar este cel mai bun job la care poate spera cineva”, a spus Ramona.

Sora Monicăi Gabor a mărturisit și secretul cu care reușește să-și mențină silueta. La 1,78 m, ea are 62 de kilograme și arată spectaculos. „Deși postez multă mâncare, nu mereu mănânc tot ceea ce postez. De obicei, comandăm mai multe feluri de mâncare și gustăm din toate. Totuși recunosc că mănânc foarte mult, dar am noroc de un metabolism rapid”, a mai spus Ramona.