Ramona Gabor (33 de ani) este discretă cu viața ei sentimentală, dar generoasă cu imaginile în care își etalează traiul scăldat în lux, din Dubai. În cele mai recente filmulețe publicate pe Instagram, sora Monicăi Gabor are apariții de milioane de euro. Avion privat, limuzine cu șofer la scară, genți Hermes de toate culorile (o geantă costă între 7.000 și 50.000 de euro), mașină Ferrari, vacanțe exotice, cazări în hoteluri exclusiviste și haine care au prețuri cu cel puțin 3 zerouri, în euro. Accesoriile Cartier, pe care Ramona le afișează în poze, fac parte din colecția „Panther” a celebrei case de bijuterii. Numai un inel din aur, cu 285 de diamante încrustate, costă 40.000 de euro.

ramona-gabor-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Ramona Gabor, lux și opulență în Dubai

Rochii Louis Vuitton, genți Chanel și Hermes, ochelari de soare Prada și Fendi, papuci de plajă Hermes, de 500 de euro, fac parte din colecțiile vestimentare ale Ramonei. Stabilită de 10 ani la Dubai, sora Monicăi a dat lovitura cu afacerea cu parfumuri, care se pare că se vând ca pâinea caldă. În luna aprilie, parfumul de lux, lansat în urmă cu doi ani de Ramona, a intrat oficial și în Dubai Mall, așa că produsul este acum mult mai vizibil, iar afacerea Ramonei, mult mai prosperă.

Ramona Gabor: „O viață privată este o viață fericită”

Nu atât de bine i-a mers însă în plan amoros. În 2018, într-un interviu pentru Ok! România, Ramona povestea cât de greu îi este să aibă o relație. „Ultima relaţie în Dubai a fost acum trei ani (n.r. 2015 adică). Aveam mentalităţi diferite, el arab, eu obişnuită cu stilul de viaţă european. Totul e în regulă acolo până încep ei să te iubească foarte mult. Atunci intervine o posesivitate ieşită din comun”, povestea Ramona, pentru sursa citată. Pe de altă parte, Ramona a promis discreție în privința iubiților și se pare că se ține de cuvânt. „O viață privată este o viață fericită. Am mai spus-o și o repet: Nu voi posta niciodată un bărbat până nu devine soțul meu sau poate nici atunci. Am învățat că este atât de frumos să fii iubit și să iubești fără ca oamenii să îți judece relația”, scria Ramona Gabor pe Instagram.

Citește și: S-a operat atât de mult până a ajuns de nerecunoscut. Cum arată în prezent Ramona Gabor GALERIE FOTO

Citește și: Cine e prietena Miss din Pitești, cu care Monica Gabor gustă luxul prin America. Au apărut ca două dive, la un local de top din Los Angeles

Vezi şi unde să faci plajă în Dubai şi mâncăruri tradiționale pe care să le încerci când ești în Dubai!