Ramona Gabor le-a dezvăluit fanilor ei secretul său pentru un chip fără riduri. Diva a decis să le dezvăluie tuturor că apelează la injecțiile cu botox pentru a-și menține aspectul tânăr. Deși are doar 32 de ani, sora Monicăi Gabor nu vrea să lase timpul să-și spună cuvântul.

Ramona Gabor s-a filmat la clinica la care merge pentru a-și face injecții cu botox. Este deja a doua oară când șatena apelează la o astfel de intervenție estetică și nu se sfiește să recunoască acest lucru.

Prima oară când a simțit nevoia să intervină în zona frunții a fost în urmă cu un an.

Chiar Ramona a dezvăluit totul pe contul ei de Instagram, unde le-a și arătat internauților cum decurge întregul proces.

„Este a doua oară când îmi injectez botox. S-a împlinit un an de când am făcut-o prima oară și chiar îmi lipsea”, a scris Ramona Gabor în cadrul unui InstaStory în care se află la cabinetul medicului estetician.

La finalul procedurii, fostul model a arătat rezultatele, care nu erau încă vizibile, dar a menționat că urmează să vină încă o dată, peste două săptămâni, pentru a finaliza procesul.

ramona-gabor-isi-injecteaza-botoxSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Am terminat procedura. Nu puteți să vedeți rezultatele acum. Încă nu pot să-mi mișc fruntea, dar o să vin iar aici peste două săptămâni, pentru un retuș”, le-a transmis vedeta celor care o urmăresc pe Instagram.

Ce alte ”îmbunătățiri” și-a făcut diva

De-a lungul timpului, Ramona a fost acuzată că a apelat la operații estetice la nivelul feței, dar a negat orice intervenție de acest fel, în afară de cea făcută la nas.

A recunoscut și că și-a făcut implant mamar și a încercat implantul în zona gambelor, dar a renunțat după doar o săptămână.

Vezi și Ramona Gabor a spus câte kilograme are și ce face pentru a arăta așa

Citește și:

Oana Roman, apariție cu adevărat spectaculoasă! Rochie scurtă, brunetă și cu părul lung, în valuri!

E de nerecunoscut fără pletele brune! Ghicești cine e vedeta noastră?