Monica Gabor a dispărut din luna martie de pe rețelele de socializare, iar fanii nu mai știu nimic de ea, însă sora ei e foarte activă pe rețelele de socializare și nu numai. Ramona Gabor se apucă de afaceri în Dubai.

De când a început o viață nouă în Dubai, Ramona Gabor este de nerecunoscut. Vedeta și-a construit o carieră de succes ca model, iar acum vrea să se lanseze și în afaceri.

La 31 de ani, este gata să-și îndeplinească unul dintre cele mai mari vise ale sale și să-și investească timpul și energia în propria afacere. Ea vrea să-și lanseze un brand de lux, care va fi lansat la nivel mondial. Produsele ei vor fi adresate femeilor, fiind vorba de produse de îngrijire și parfumuri.

ramona-gaborSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Crescând într-un oraș din nord-estul României, nu am știut niciodată ce-mi doresc în viață, știam doar că vreau mai mult. Acum, mai mult e diferit pentru fiecare dintre noi, dar sunt recunoascătoare pentru că tot timpul am fost condusă de determinare și persistensă să-mi creez lumea pe care o iubesc. În prezent lucrez la lansarea unei lini de produse de îngrijire a pielii și la o linie de parfumuri. (…) Abia aștept să vă arăt produsele finale”, a anunțat Monica.

„Business-ul se va numi I AM GABOR. Este un proiect de suflet și vreau să îmi dedic, la un moment dat, tot timpul pentru a-l face un brand de succes.”, a povestit Ramona în cadrul unui interviu recent.

Viața în Dubai pare să-i priască Ramonei, iar aceasta arată spectaculos. Sora Monicăi Gabor are mult grijă de corpul și mintea ei și a investit mult în dezvoltarea ei personală, iar acest lucru a început să se vadă și la exterior. Ea recurge la fel de fel de metode de meditații,

Pentru 10 zile, a fost într-un retreat de meditație, loc unde și-a pus toate gândurile la punct. A stat izolată complet de lumea exterioară.

Ramona a vrut să se mute alături de sora ei, în America, însă pandemia i-a dat planurile peste cap.