Recent, a lansat mai multe parfumuri, cu gândul la mama ei. A reușit să-și cumpere un apartament în Dubai, dar ceva îi lipsește, a mărturisit ea într-un interviu pentru Click!: ”Am avut începuturi modeste, însă acum simt că da, am tot ceea ce îmi trebuie în Dubai.

Mi-am cumpărat propriul apartament, am afacerea mea, am un nume aici, sunt conectată suficient de bine pentru a îmi dezvolta afacerea, nu cred că-mi mai trebuie nimic din punct de vedere financiar, însă din punct de vedere emoţional probabil singurul lucru care ar lipsi acum este un partener de viaţă şi o familie, dar nu cred că sunt pregătită momentan pentru acest pas în viaţa mea”.

Arată la fel de bine ca de obicei, poate chiar mai bine, și nu se sfiește să spună care sunt trucurile sale. ”Acum am 62 de kilograme la 1 metru 78 înălţime. Când lucram ca model, la un moment dat aveam 52 de kilograme şi aveam mult prea puţin. Acum sunt foarte liniştită cu greutatea mea. Nu mai sunt disperată să fiu foarte slabă”.

Ramona-Gabor-s-a-stabilit-in-DubaiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cum se mneține? Cu mișcare, multă mișcare: ”Să fiu sinceră, cred că sunt foarte binecuvântată cu gene bune, pentru că mănânc absolut orice, oricând îmi doresc, chiar şi deserturi. Fac yoga de foarte multe ori, mă duc câteodată la sală, îmi place să alerg pe plajă, îmi place să ies la plimbări, să merg foarte mult, înot, nu îmi place să stau degeaba, în fiecare zi trebuie să fac mişcare”.

Vezi și Ce spune Monica Gabor despre fostul ei soț, Irinel Columbeanu, la 9 ani de la divorț: ”Pe omul care a fost în viața mea înainte…”

Citește și:

Replica Simonei Halep pentru cei care contestă existenţa noului coronavirus şi cum crede că s-a infectat

După Neti Sandu, o nouă infectare cu Covid în echipa Știrilor Pro TV