Ramona, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, a făcut dezvăluiri neașteptate și a povestit că e terorizată de Fulgy, fratele ei vitreg.

Ramona Manole, fiica “nelegitimă” a lui Ioniță de la Clejani, a intrat în vizorul fratelui vitreg, recent externat dintr-un centru de dezintoxicare, după ce aceasta a făcut declarații în presă despre tatăl ei și frații ei vitregi, Fulgy și Margherita.

Ramona a mărturisit că este terorizată de fratele ei. “Eu cu mâna mea îl bag la Obregia (Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”, din București), pentru că sunt amenințată din nou de Fulgy, o ține cu mine într-o continuă amenințare. Nu am de ce să mai tac și o să fac toate demersurile, ca să îl bag acolo unde îi este locul, dacă familia lui îl tot apără”, a declarat Ramona pentru playtech.

Ramona Manole vrea să pună punct acestor momente tensionate și e decisă să ceară ajutorul oamenilor legii ca să obțină protectție. ”Vreau protecție din partea Poliției, vreau un avocat care să mă ajute să fac toate demersurile. Membrii familiei lui Fulgy fac toate acestea pentru că și-au făcut praf imaginea și toată lumea s-a întors spre mine, iar lor nu le convine, se oftică”, a mai spus Ramona.

Fulgy n-are milă însă de nimeni, ba, mai mult, și-a desființat și părinții, pe Ioniță și Viorica de la Clejani. El a postat pe Instagram un filmuleț în care susținea că aceștia cântă muzică de amatori: “Iar în legătură cu părinții mei, căutați-mă pe mine, presa! Nu pe niște lăutari! Voi vorbiți despre droguri și despre psihologie cu o femeie care cântă cu vocea și cu unul care cântă cu acordeonul? Să cânte acolo, că atâta știu să facă… după ureche! Și, gata!”.

Deși tatăl ei a renegat-o, Ramona a sărit în apprarea lui Ioniță: “Fulgy e un nebun. Viorica și Ioniță au valoare și merită respectați. Muncesc împreună și totul pentru copiii lor. Când merg la un eveniment și aud că au cântat și ei în acea locație îmi sare inima de bucurie!”.

Ramona de la Clejani a fost la Acces Direct, unde a mărturisit că este disperată că copiii ei ar putea păți ceva, după ce fratele ei vitreg, Fulgy, a terorizat-o cu mesaje de amenințare pe rețelele de socializare și telefoane. De altfel, artista susține că totul a început în urmă cu mai bine de o lună, când în presă a apărut un articol în care exista și un colaj cu cei doi, fapt despre care Ramona crede că a fost declicul de la care s-a pornit acest scandal. Aceasta a făcut apel la autorități pentru a o proteja și de depus plângere penală pe numele fiului lui Ioniță de la Clejani.

”Ma doare, am tăcut o luna de zile. S-a deschis un dosar penal impotriva lui, pe baza amenintarilor. Am cerut si un ordin de restrictie. Nu mi-e teama pentru mine, ci pentru familia mea. Mamei i-a fost rau. Nu am dormit, nu am mancat. Vreau sa se faca lumina, de ce nu merge sa fie internat? El nu a fost internat, a fost ținut undeva departe ca sa se linisteasca apele”, a dezvăluit Ramona, declarându-se de-a dreptul înspăimântată de ceea ce trăiește în ultima perioadă.

Ramona mai crede și că toată această înverșunare a lui Fulgy împotriva ei poate fi cauzată și de faptul că aceasta a reușit să-și facă remarcat talentul de a cânta, dar și că poartă apelativul ”de la Clejani”.

”Nu le place ca eu sunt bine acum, eu cerseam la Londra și le convenea mai bine asta. Nu am vorbit niciodata cu el, de la 9 ani nu am mai vorbit cu ei, de cand am stat toți la o masă. Doamna Viorica mi-a zis sa nu mai tin legatura cu ei ca sunt copiii gelosi”, a mărturisit Ramona de la Clejani.

Citește și:

Gwen Stefani a făcut paradă cu rochiile de mireasă la nunta ei! A purtat inclusiv cizme și rochie scurtă!

Anunțul făcut de fratele Mădălinei Manole, la 11 ani de la moartea artistei