La 35 de ani, Ramona este o mamă care a trecut prin cea mai grea încercare a vieții ei. În urmă cu patru ani, și-a pierdut soțul și fetița de doar șase ani, într-un incendiu devastator, reușind să-și salveze doar fiul. De altfel, concurenta a suferit și ea arsuri grave pe brațe, iar cicatricele se pot vedea cu ochiul liber.

După ce războinicii au câștigat jocul de comunicare și a primit o imagine cu fiul ei, roșcata a izbucnit în lacrimi și a povestit în lacrimi cum și-a pierdut fetița de doar șase ani și soțul, în urmă cu patru ani, și ce s-a întâmplat în acea zi fatidică.

Tragedia a avut loc la mare, în Mamaia, unde se aflau în vacanță cu rulota. În timp ce se afla în baie, a izbucnit un incendiu în rulota.

„Of, Doamne, ce dor îmi e de tine! Te iubește mami! Poza asta ar fi fost întreagă dacă ar fi fost și fetița mea alături de noi și ar fi trăit. Îmi iubesc mult fiul, dar îmi e foarte dor de fetița mea. Avea 6 ani când a trecut dincolo, când a avut accidentul”, a spus Ramona Crăciunescu.

ramona craciunescuuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Am apucat să îi fac baie fetiței, să o îmbrac, să mergem în parcul de distracții. Când am ieșit din baie, luase foc toată rulota. Am încercat să îl sting, dar am luat foc instant. Mi-a luat foc părul. M-am dus în fața rulotei să încerc să sting focul”, a descris Ramona tragicul incident.

Concurenta a povestit că a reușit să iasă repede și să-și scoată fiul din rulotă, iar după ce a stins flăcările de pe ea, ea și iubitul ei au intrat de mai multe ori în vehiculul care ardea ca o torță, ca s-o găsească pe cea mică, însă incendiul a fost urmat de o explozie puternică. Ramona și soțul ei au suferit arsuri grave și au fost duși la spital. După șapte zile, bărbatul s-a stins din viață, în timp ce Ramona a fost în comă mai multe zile, fapt pentru care a lipsit atât de la înmormântarea fetiței, cât și a soțului ei.

„Eram într-un weekend la mare, eu, iubitul și copiii. Eram parcați cu autorulota. Am apucat să-i fac baie fetiței mai întăi, să o îmbrac, voiam să ieșim în parcul de distracții pentru că nu fuseserăm niciodată. În timp ce făceam baie, am observat o lumină foarte puternica, în oglinda băii, iar atunci când am iesit din baie luase foc toată rulota. Deja incendiul era avansat înauntru. Am încercat să sting focul, dar am luat foc instant, pe mână, mi-a luat foc părul.Și în panica aia, m-am dus în fața rulotei să încerc să sting focul. Într-un final, zbătându-mă cu spatele de ușă ca să reușesc să sting focul, am căzut din mașina și m-am tăvălit pe asfalt ca să mă sting să pot să intru înapoi să pot să scot și fetița. În momentul, în care am căzut, din păcate, a explodat aerul care a intrat în mașină. A avut loc o explozie puternică. AM ocolit rulota. A apucat să iasă fiul meu, că era în spatele meu tot timpul, l-am scos pe el. Iubitul meu a ieșit și el din mașinp, tot ars. Și am încercat să intrăm din nou în rulotă pe ușa principală, cea din laretal, doar că în foc nu poți să intri și nu poți să rezisti. Pur și simplu, organismul nu te lasă și instinctul este să ieși afară să te stingi și să intri la nesfârșit ca să-l găsești pe cel drag. Am intrat amândoi de nenumărate ori, am luat foc amandoi pe mai multe părți ale corpului, atât el, cât și eu, și tot n-am găsit-o. În momentul, în care ești afară și vezi cum arde rulota și nu poți să intri, nu doresc niciunui părinte să simtă lucrul ăsta, pentru că este groaznic să fii neputincios în fața focului. Soțul a decedat la șapte zile după accident, eu am fost în comă mai mult timp, eu n-am participat nici la înmormântarea copilului, nici la înmormântatea iubitului.”, a mai spus Ramona printre lacrimi.

Războinica a suferit arsuri pe 25% din suprafața corpului și are un semn destul de mare pe mâna stângă, în timp ce soțul a avut arsuri pe 90% din suprafața corpului.

Citește și:

Cine este, de fapt, Ramona Crăciunescu, de la Survivor 2022. Și-a pierdut iubitul și fetița într-un accident teribil

Reacția soției lui Zmărăndescu după ce acesta a fost acuzat de violență la Survivor

Andreea Tonciu i-a criticat dur pe colegii ei de la Survivor. A făcut dezvăluiri șocante după eliminarea din competiție

Reacția fiicei Andreei Tonciu după ce și-a văzut mama la Survivor România: „Plânge non-stop…”