Acrtița, stabilită în Italia de 30 de ani, a decis să îmbrace rochia de mireasă pentru a-și oficializa relația cu tatăl copilului, bancherul sicilian și omul de afaceri Fabio Cali (53 ani), în ziua în care își va boteza copilul.

După patru ani, în care nu a mai venit deloc în România, Ramona Bădescu s-a întors în țara natală cu planuri mari. Ea a venit în țara natală cu fiul eic, dorindu-și foarte tare ca micuțul să vadă cum a crescut și ea și să experimenteze viața în România.

„După ce am terminat sezonul „Te cunosc de undeva”, am plecat în Italia, dar nu m-am gândit că nu mă voi putea întoarce atâta timp în țara mea natală, mai ales că mă întorceam mereu la părinții mei, la Craiova. Am inversat apoi puțin lucrurile și părinții mei au venit să mă vadă mai des în Italia, la Roma, în acești 4 ani în care eu nu am mai fost în țară. Au venit ei la mine și i-am răsfățat acolo, mai ales că a fost momentul în care trăiam primele clipe cu iubitul meu, în noua relație. Apoi am făcut o aniversare de neuitat atunci când eu am schimbat prefixul și am împlinit 50 de ani. Iubitul meu mi-a făcut atunci o surpriză minunată și am sărbătorit cu familia și prietenii mei apropiați, iar după aceste momente neașteptate a venit cel mai neașteptat și dorit moment din viața mea, după Crăciun, după Revelion, vestea că sunt însărcinată. De atunci, viața mi s-a schimbat total și mi-am dedicat-o, în exclusivitate, copilului meu, acestui dar minunat!”, a declarat Ramona pentru click.ro.

Între Ramona Bădescu și Fabio nu a fost dragoste la prima vedere

„Am considerat că este momentul să îi fac un dar băiețelului meu, care împlinește 2 ani în luna septembrie. Mi-am dorit să îi fac cadou o călătorie plină de emoții și senzații noi, să cunoască persoane noi, să experimenteze gusturi noi, precum cele cu care a crescut mama lui, deci, într-un cuvânt, să îi prezint țara în care eu m-am născut, să îl aduc să cunoască originile mamei sale, care, de fapt, sunt și jumătate ale lui”, a mai spus actrița.

Ramona a povestit că până acum a tot amânat botezul fiului ei din cauza pandemiei, dar vrea ca în ziua în care va avea loc evenimentul, vrea să fie unul de neuitat, mai ales că vrea ca în cadrul aceluiași eveniment să meargă și în fața altarului alături de tatăl micuțului.

„Botezul lui Ignazio s-a tot amânat din cauza pandemiei dar se apropie și momentul lui. Ne pregătim! Ne ocupăm acum de lista cu invitați și de organizare, de tot ceea ce trebuie pentru că fiul meu să aibă un botez deosebit, un botez ca în basme! Surpriza este că ne-am gândit să unim două evenimente importante din viața noastră și o să facem nunta împreună cu botezul!”, a spus Rmaona pentru sursa citată.

„Deocamdată, cel puțin acum, sunt puțin în dubiu în ceea ce privește locația botezului. Mamei mele i-ar face plăcere ca fiul meu să fie botezat ortodox. Normal, trăind în Italia, ar trebui să fie botezat catolic, chiar dacă este și creștin ortodox. Sunt acum în medieri și în stabilirea tututor detaliilor și sper să stabilim și data evenimentului, până la urmă vom decide cum este mai bine. Mama mea și-ar dori să-l botezăm pe Ignazio în aceeași bisericuță unde am fost botezată și eu, la Craiova, iar tatăl lui, Fabio, vrea să fie botezat catolic, în Italia, așa că deocamdată suntem în negocieri. Pentru mine, botezul este un moment foarte important în viața unui creștin! Mulți spun ziua în care s-au născut, dar nu își aduc aminte și ziua în care au fost botezați…”, a mai spus actrița.

Ramona a mărturisit că deși este cu Fabio de 4 ani, între ei nu a fost dragoste la prima vedere și inițial nu i-a plăcut la el.

„Ne-am cunoscut pe 18 iulie 2017 și atunci nu ne-am plăcut din prima. Nu a fost dragoste la prima vedere. A fost o cucerire lentă, am vorbit mult la telefon, mai ales că imediat ce ne-am cunoscut în Italia, eu am plecat la Malta pentru un spectacol și apoi la București, unde începeam filmările pentru “Te cunosc de undeva”. El era obișnuit să cucerească imediat o persoană pe care o cunoștea, să îi cadă la picioare, cu mine a fost însă mai greu. Fiind plecată în țară, a recurs la multe telefoane, convorbiri și nu întâlniri, care au făcut într-un fel să ne cunoaștem într-un mod mai profund și mai mai delicat. Eu am fost întotdeauna mai greu de cucerit. Chiar dacă sunt zodie de foc și nerăbdătoare, mi-a plăcut că atunci când vine vorba de relații, să am răbdare în a cunoaște o persoană, întotdeauna am avut nevoie de timp”, a mai spus Ramona.

„Este Săgetător ca şi mine, ne leagă foarte multe lucruri, avem multe în comun. Este unic, este omul care nu numai că m-a cucerit, dar continua în fiecare zi să mă cucerească. Focul nostru este veşnic şi cât mai aprins. Mai are momente în care mai pâlpâie, însă apoi izbucneşte iarăşi. Poate acesta este şi secretul unei legături care să dureze mult timp, mai ales că ne-am găsit la o vârstă matura.

Am ştiut că ne-am vrut, ştim că ne vrem, suntem persoane legate unul de altul, care nu se vor dezlega niciodată. Cu atât mai mult cu cât ne leagă iubirea pentru Ignazio, care este diamantul cel mai frumos şi minunat al vieţii noastre”, a mai spus actriţă despre Fabio, într-un interviu mai vechi.

Ramona nu se află la prima căsătorie. Ea a mai fost căsătorită În anii 2000, timp de șapte ani cu un baron italian, care i-a făcut foarte mult rău după divorț.

Citește și:

Cristina Șicanu s-a îngrășat în vacanță

Charlene de Monaco tot mai greu de recunoscut. Ce se întâmplă cu trăsăturile Prințesei de Monaco