Ramona Bădescu este în culmea fericirii de când a devenit mămică și mai ales de când în viața ei a apărut Fabio Cali, un bancher italian. Cei doi au devenit părinți, în urmă cu doi ani, și se pregătesc de nuntă, dar se gândesc deja și la al doilea copil.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Ramona Bădescu a declarat că nu există o vârstă anume care să devii mamă și că nu ar spune nu celui de- al doilea copil, chiar dacă are 50 de ani.

„Am 50 de ani, dar organismul meu e ca al unei femei de 37 de ani. Așa arătau toate analizele mele, m-au ajutat și genele de la mama, dar am si avut și grijă de corpul meu(…) Eu nu cred că exista o vârsta la care să fii mama. La 30 de ani, ai mai multă energie și entuziasmat, iar la 50 de ani ai mai mult experiența și ai timp sa te realizezi”, i-a mărturisit Ramona lui Măruță.

Totul a pornit de la întrebarea lui Măruță, dacă nu îi este greu să fie departe de Fabio, având în vedere că el este acum în Italia și ea în România.

„Unul dintre noi mai trebuie să și muncească”, a spus Ramona râzând, iar apoi a adăugat: „Și despărțile sunt bune că poate așa îi facem o surioară”.

Întrebată în ce limbă vorbește fiul ei, Ramona a recunoscut că l-am cam zăpăcit că se vorbește cu el și în româno, și în italiană și în engleză. Mai mult, ea a mărturisit că deși locuiesc în Italia, soțul ei vrea ca băiatul să meargă la școala americană.

Ramona și Fabio formeaza un cuplu de patru ani

Ramona a povestit că până acum a tot amânat botezul fiului ei din cauza pandemiei, dar vrea ca în ziua în care va avea loc evenimentul, vrea să fie unul de neuitat, mai ales că vrea ca în cadrul aceluiași eveniment să meargă și în fața altarului alături de tatăl micuțului.

„Botezul lui Ignazio s-a tot amânat din cauza pandemiei dar se apropie și momentul lui. Ne pregătim! Ne ocupăm acum de lista cu invitați și de organizare, de tot ceea ce trebuie pentru că fiul meu să aibă un botez deosebit, un botez ca în basme! Surpriza este că ne-am gândit să unim două evenimente importante din viața noastră și o să facem nunta împreună cu botezul!”, a spus Rmaona pentru sursa citată.

„Deocamdată, cel puțin acum, sunt puțin în dubiu în ceea ce privește locația botezului. Mamei mele i-ar face plăcere ca fiul meu să fie botezat ortodox. Normal, trăind în Italia, ar trebui să fie botezat catolic, chiar dacă este și creștin ortodox. Sunt acum în medieri și în stabilirea tututor detaliilor și sper să stabilim și data evenimentului, până la urmă vom decide cum este mai bine. Mama mea și-ar dori să-l botezăm pe Ignazio în aceeași bisericuță unde am fost botezată și eu, la Craiova, iar tatăl lui, Fabio, vrea să fie botezat catolic, în Italia, așa că deocamdată suntem în negocieri. Pentru mine, botezul este un moment foarte important în viața unui creștin! Mulți spun ziua în care s-au născut, dar nu își aduc aminte și ziua în care au fost botezați…”, a mai spus actrița.

Ramona a mărturisit că deși este cu Fabio de 4 ani, între ei nu a fost dragoste la prima vedere și inițial nu i-a plăcut la el.

„Ne-am cunoscut pe 18 iulie 2017 și atunci nu ne-am plăcut din prima. Nu a fost dragoste la prima vedere. A fost o cucerire lentă, am vorbit mult la telefon, mai ales că imediat ce ne-am cunoscut în Italia, eu am plecat la Malta pentru un spectacol și apoi la București, unde începeam filmările pentru “Te cunosc de undeva”. El era obișnuit să cucerească imediat o persoană pe care o cunoștea, să îi cadă la picioare, cu mine a fost însă mai greu. Fiind plecată în țară, a recurs la multe telefoane, convorbiri și nu întâlniri, care au făcut într-un fel să ne cunoaștem într-un mod mai profund și mai mai delicat. Eu am fost întotdeauna mai greu de cucerit. Chiar dacă sunt zodie de foc și nerăbdătoare, mi-a plăcut că atunci când vine vorba de relații, să am răbdare în a cunoaște o persoană, întotdeauna am avut nevoie de timp”, a mai spus Ramona.

„Este Săgetător ca şi mine, ne leagă foarte multe lucruri, avem multe în comun. Este unic, este omul care nu numai că m-a cucerit, dar continua în fiecare zi să mă cucerească. Focul nostru este veşnic şi cât mai aprins. Mai are momente în care mai pâlpâie, însă apoi izbucneşte iarăşi. Poate acesta este şi secretul unei legături care să dureze mult timp, mai ales că ne-am găsit la o vârstă matura.

Am ştiut că ne-am vrut, ştim că ne vrem, suntem persoane legate unul de altul, care nu se vor dezlega niciodată. Cu atât mai mult cu cât ne leagă iubirea pentru Ignazio, care este diamantul cel mai frumos şi minunat al vieţii noastre”, a mai spus actriţă despre Fabio, într-un interviu mai vechi.

Ramona nu se află la prima căsătorie. Ea a mai fost căsătorită În anii 2000, timp de șapte ani cu un baron italian, care i-a făcut foarte mult rău după divorț.

Citește și:

La 68 de ani, Ovidiu Lipan Țăndărică face pasul cel mare cu femeia cu care se iubește de 18 ani. Cine este aceasta

Câți bani primește lunar Andreea Mantea de la Cristi Mitrea, drept pensie alimentară