Recent, vedeta a făcut dezvăluiri neașteptate. Ramona Bădescu a mărturisit că a fost o vreme când nu era deloc mulțumită de felul în care arăta. Iar asta îi afecta comportamentul, stima de sine, care aproape că nu exista.

Acum în vârstă de 52 de ani, Ramona Bădescu a recunoscut că avea mari complexe legate de felul în care arăta.

„La 20 de ani mă consideram grasă, urâtă, făceam duş cu lumina stinsă pentru că nu îmi suportam corpul”, își amintește ea cu tristețe și regretul de a nu se fi iubit mai mult într-o vreme în care siguranță nu avea ce să-și reproșeze, la modul real, legat de înfățișarea sa.

A fost, în parte, și greșeala celor apropiați, care ar fi putut fi mai înțelepți. ”Părinţii mei îmi spuneau că mănânc prea mult…”, recunoaște ea.

Din fericire, acele vremuri au trecut și înțelepciunea s-a acumulat. ”Acum, fac sport, mănânc zarzavaturi, fac yoga, Pilates, ţin să mă hrănesc cu lucruri cât mai naturale”, a afirmat Ramona Bădescu, potrivit click.ro.

Ramona Bădescu și-a găsit târziu fericirea

Abia la peste 50 de ani Ramona Bădescu se poate considera pe deplin fericită. A devenit mamă târziu, iar bucuria e cu atât mai mare. Are un băiețel, Ignazio, împreună cu actualul ei partener de viață. Micuțul a venit pe lume în toamna anului 2019.

Ramona Bădescu a dezvăluit recent că bărbatul cu care formează un cuplu de câțiva ani este bancherul și omul de afaceri Fabio Cali.

„Este Săgetător ca și mine, ne leagă foarte multe lucruri, avem multe în comun. Este unic, este omul care nu numai că m-a cucerit, dar continuă în fiecare zi să mă cucerească.

Focul nostru este veșnic și cât mai aprins. Mai are momente în care mai pâlpâie, însă apoi izbucnește iarăși. Poate acesta este și secretul unei legături care să dureze mult timp, mai ales că ne-am găsit la o vârstă matură.

Am știut că ne-am vrut, știm că ne vrem, suntem persoane legate unul de altul, care nu se vor dezlega niciodată. Cu atât mai mult cu cât ne leagă iubirea pentru Ignazio, care este diamantul cel mai frumos și minunat al vieții noastre”, a declarat Ramona Bădescu.

”Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl lui. De la mine a luat rotunjimea feței, dar ochii, fruntea și structura corpului sunt de la tatăl lui. Atunci când îl țin în brațe, am impresia că îl țin în brațe pe tatăl lui când era bebeluș.

Ignazio mă ține în formă, nu mai merg la sală, fac sport cu el în parc când îl plimb cu căruciorul și când iesim la plimbare”, a mai spus vedeta, care radiază de fericire prin toți porii.

Vezi și El este tatăl copilului Ramonei Bădescu! Iubitul româncei este un bancher sicilian

Citește și:

Cornelia Rednic a slăbit 30 de kilograme, dar trage un semnal de alarmă, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme: ”Ajunsesem la 50 kg, dar nu a fost bine ce am făcut”

S-a aflat cine este membrul familiei regale care se află în spatele acuzațiilor de rasism lansate de Meghan Markle și Prințul Harry