Cum deja își pierduse speranța să rămână însărcinată natural, actrița vorbise cu partenerul ei să recurgă la fertilizare in vitro. A mers să înceapă procedura și, surpriză, era deja însărcinată.

”Eu şi iubitul meu luasem hotărârea ca, în luna ianuarie, să recurgem la fertilizare. Când m-am dus să încep procedura, cu toa­te analizele, doctorul meu gi­necolog m-a privit cu un surâs enorm.

M-a surprins spunân­du-mi că eram deja însărcinată în două săptămâni”, a spus Ramona Bădescu pentru OK! Magazine.

Da, se pare că mai există și minuni, iar Ramona Bădescu oferă o posibilă explicație: ”Chiar dacă am 50 de ani ca vârstă anagrafică, ca vârstă biologică am vreo 32, aşa cum arată analizele, pentru că nu am făcut niciodată excese şi am avut o viaţă sănătoasă”.

În plus, vedeta a fost prevăzătoare, cu ani în urmă. ”Eu, cu mult timp înainte, îmi făcusem procedura de conge­lare a ovulelor – despre care le sfătuiesc şi pe tinere să se informeze şi să o facă”, a povestit ea.

Cine este tatăl copilului

Cât despre tatăl copilului, Ramona Bădescu nu a oferit prea multe detalii. A povestit despre el, dar nu a făcut publică identitatea acestuia.

„În aceşti doi ani de zile de când am ales să mă dedic vieţii sentimentale, am trăit pentru prima oară în viaţa mea o iubire intensă.

O iubire magică, aşa cum nu am simţit niciodată până acum pentru o persoană unică, aşa cum este el, dar care nu are nicio legătură cu lumea showbiz-ului.

Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment desfăşurat la Roma, iar prima întâlnire a fost dezastruoasă, un eşec.

Țin minte că era vară, el era îmbrăcat într-un costum albastru deschis, care m-a şocat, iar prezenţa şi personalitea lui puternice mi-au lăsat impresia că ar fi un om foarte sigur şi plin de el.

Am vorbit atunci, nu mai mult de câteva minute, după care ne-am salutat cordial”.

Vezi și Kate Middleton, o nouă apariție spectaculoasă. E însărcinată? Detaliul care i-a făcut pe toți să se întrebe dacă vine deja al patrulea copil

Citește și: