Cum părinții ei, Cristel si Liana Badescu, au sărbătorit recent 60 de ani de la căsătorie, vedeta a vrut să le facă un cadou special. Și a reușit!

Vedeta în vârstă de 49 de ani le-a organizat o frumoasă petrecere în orașul natal, Craiova. Chiar dacă a venit doar pentru două zile în țară, Ramona s-a ocupat îndeaproape de toate detaliile ce au ținut de organizare. Iar totul a ieșit ca la carte.

parinti Ramona BadescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

”Sper să jucăm și la nunta de diamant!”

“Am venit în țară special pentru aniversarea celor 60 de ani de căsătorie a părinților mei. Sper să jucăm și la nunta de diamant!”, a declarat încântată de rezultat Ramona Bădescu.

”Oricum, am putea să-i includem în Cartea Recordurilor, pentru că în societatea în care trăim acum este foarte greu să ajungi măcar la zece ani de căsătorie!”, a mai spus Ramona Bădescu, divorțată.

Meniu de zile mari

”Părinții mei sunt un exemplu pentru mine și mă bucur că am putut sărbători împreună aniversarea lor de 60 de ani de căsătorie!”, a mai declarat vedeta, punctând că mama ei a fost cea care a ales meniul. Acesta a constat în rață pe varză, coaste de porc pe pat de cartofi și aperitiv de foie gras. Tortul aniversar a fost cu bezea, caramel, nuci și ciocolată.

Petrecerea a început cu un recital la pian ținut de tatăl vedetei, după care locul la pian a fost luat de fratele Ramonei Bădescu, de profesie medic.

Vezi și Ramona Bădescu îți dezvăluie secretele ei de frumusețe

 Citește și: