În emisiunea lui Denise Rifai, artista a făcut dezvăluiri fără perdea despre fostul soț, un baron italian, mărturisind cum și de ce s-a terminat relația lor.

La întrebarea adresată de Denise Rifai,„L-ați iertat pe fostul soț că v-a lăsat pe drumuri?”, Ramona Bădescu a mărturisit care au fost motivele pentru care a pus punct căsniciei de șapte ani. Actrița a recunoscut că nu mai exista iubire între cei doi, iar când s-a ajuns la amenițări, ea a decis să plece.

Dar multe s-au înâmplat până la acel moment. „Nu pot sa spun că m-a lăsat pe drumuri, a fost hotărârea mea, una luată de comun acord. Ajunsesem în momentul în care nu ne mai iubeam, nu mai aveam emoția de a ajunge acasă și să mă strângă în brațe, să facem dragoste, să stăm împreună, nu mai exista aceea dorință. Eu recit doar pe contract și în filme, dar în viața reală nu sunt o bună actriță.

Nu-mi place să mint, să însel, pentru că m-aș înșela pe mine însămi, ci prefer să închid o relație și să închid o alta nouă. Vreau să fiu foarte adevărată și tranșantă cu persoana de lângă mine, vreau să-i spun că nu ne mai iubim și că nu mai putem să stăm împreună.

Soțul meu a fost un om deosebit, m-a cucerit, a fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea, și nu aș suporta să stau lângă un bărbat care m-ar lovi, iar cu această ocazie vreau să spun tuturor femeilor, care sunt victime a unor bărbați violenți, nu suportați, denunțați, pentru că un bărbat te poate lovi cu un trandafir, dar nu trupește!”, a declarat vedeta, conform Click!.

Până aici pare să fie vorba despre o relație care pur și simplu a murit. Realitatea e însă cu totul alta, iar frumoasa actriță și prezentatoare nu s-a sfiit să spună adevărul.

”A fost o frumoasă relație, s-a terminat, iar când s-a ajuns să spună că „dacă pleci, nu mai ai nimic, ai curaj?” eu am spus am curaj și am plecat.

Am refăcut totul și Dumnezeu mi-a dat de 10 ori mai mult. Da, l-am iertat și îi doresc tot binele din lume.

Cel mai rău m-a rănit când am aflat că în timpul căsniciei a avut un copil. După ce l-am iertat, și-a refăcut viața cu o persoană cu care era și când era căsătorit cu mine, deci se explică de ce acel nu și din partea lui și acea senzație de nedorință.”, a recunoscut Ramona Bădescu, la Kanal D.

În prezent, Ramona Bădescu este într-o relație de patru ani alături de Fabio Cali, cu care are și un băiețel de doi ani, Ignazio.

Vezi și Amintiri din vremuri triste. Ramona Bădescu: ”Făceam duş cu lumina stinsă. Părinţii mei îmi spuneau că…”

Citește și:

Cântăreața Marilia Mendonca a murit la vârsta de 26 ani. Era mama unui copil de doi ani

Monica Gabor radiază la brațul lui Mr. Pink. Imaginea cu care a închis gurile tuturor