Actrița a născut prin cezariană, la Roma, arată Click!. ”Am hotărât să nasc prin cezariană, la o clinică privată din Roma. Am un medic extraordinar, Giacomo Valducci, care m-a asigurat că totul va decurge perfect.

Recunosc că am emoții. Am o listă de nume pentru copil, însă mă voi hotărî probabil în momentul în care îmi voi ține în brațe bebelușul pentru prima oară!

Pentru mine, a deveni mamă este o emoție atât de mare încât îmi taie respirația, dar și o responsabilitate pe măsură”, povestea vedeta într-un interviu înainte de a deveni mamă.

Din fericire, totul a decurs perfect. Nici sarcina, nici nașterea nu i-au pus vedetei probleme, chiar dacă nu mai e la prima tinerețe.

S-a îngrășat doar 9 kilograme și deja a revenit la silueta de dinainte de sarcină

Deja actrița și-a revenit la formele de dinainte de sarcină, mai cu seamă că s-a îngrășat doar 9 kilograme. N-a fost nevoie nici măcar să își schimbe garderoba.

”Am avut o sarcină ușoară, m-am mișcat foarte mult, dar m-am și odihnit. Nu am probleme medicale, nu mi s-au umflat picioarele. Spre sfârșit, acum, am întâmpinat o problemă la mână. Îmi amorțeau câteva degete, mi s-a umflat mâna, nu prea mai dormeam noaptea.

Nu a fost nevoie nici să-mi schimb garderoba. Mi-am cumpărat doar 2-3 ținute. Pentru că m-am îngrășat doar 9 kilograme, am folosit hainele din dressing. Sunt înaltă și conformația mi-a permis să port ceea ce aveam deja în șifonier și să îmi păstrez stilul vestimentar”, a declarat actrița.

Ramona Bădscu, care trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste, se pregătea pentru procedurile de fertilizare in vitro când a aflat că era deja însărcinată.

Vezi și La 50 de ani își împlinește visul! Ramona Bădescu este însărcinată!

Citește și: