Invitată la Podcastul lui Damian Drăghici, Alexandra Raluca Nistor, pe numele ei real, a explicat că nu este într-o relație în acest moment. Întrebată cum arată bărbatul care ar putea să o cucerească, artista a răspuns că și-ar dori să fie un om bun: în primul rând, trebuie să fie bărbat, avem o problemă în ziua de azi cu asta. Femeile au devenit extrem de independente și de puternice, iar bărbații invers (…)

Vezi video: 

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

Îmi doresc copii

Fosta concurentă de la Asia Express, din sezonul 1, spune că a făcut „toate tâmpeniile în dragoste”, mai ales că este o fire impulsivă. 

Da, am înșelat. Nu știu de ce am impresia că o să mai înșel la viața mea. (…) Îmi doresc copii, chiar încerc să-mi petrec foarte mult timp cu nepoțeii mei, de trei și nouă ani. Amândoi seamănă cu mine, parcă ar fi ai mei. Nepoțica de trei ani o să fie cântăreață 100%. Cântă non-stop, a mai povestit artista la podcast. 

„Când voi avea o relație, nu mă voi ascunde” 

Potrivit unui interviu acordat în exclusivitate pentru revista Unica, celebra cântăreață a explicat faptul că nu orice bărbat care apare în jurul ei ar putea fi un potențial iubit. 

„Adevărul e că orice bărbat care a stat lângă mine pe undeva și au apucat să ne pozeze (n.r. paparazzi), a fost instant presupusul meu iubit. Se inventează tot felul de povești, dar nu înțeleg de ce nu mă sună să mă întrebe pentru că, repet, sunt mai sinceră decât e cazul. Îmi sunt prieteni toți, sunt singură, atunci când voi avea o relație, nu mă voi ascunde”, a povestit ea pentru sursa citată. 

Zvonuri după ce Raluka și Pepe s-au afișat împreună 

Mare mirarea le-a fost fanilor celor doi artiști, după ce Raluka și Pepe au fost văzuți împreună anul trecut la petrecerea Anei Baniciu, prietena cu care Raluka a și câștigat sezonul 1 al show-ului Asia Express de la postul Antena, scrie Viva.ro

Gesturile foarte apropiate dintre cei doi i-au pus pe gânduri pe fani, sperând ca foștii concurenți de la „Te cunosc de undeva” să fie împreună. În realitate, Raluka și Pepe sunt simpli prieteni.