În mod neașteptat, ținând cont de recenta lor ruptură, Raluca Rebedea i-a luat apărarea fostului său soţ, care a fost acuzat că nu este un tată bun.

Concret, Raluca Rebedea a intrat în direct la televiziunea Mediaset 5, în cadrul emisiunii ”Live Non è la D’Urs” şi a lăudat calitățile de tată ale celui cu care nu mai formează un cuplu de la finalul anului trecut, arată Telekom Sport.

De fapt, a fost prima apariție televizată a celor doi, de când nu mai formează un cuplu.

fostii-soti-ZengaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Walter Zenga are trei copii din căsătorii anterioare, pe Jacopo, Nicolo şi Andrea. Ultimul l-a acuzat pe fostul mare portar că n-a fost niciodată un tată bun, că a fost distant şi n-a fost lângă el. Andrea n-a vorbit cu tatăl său vreme de 8 ani.

În replică, Raluca, cea care are doi copii cu Walter, a declarat: ”Gata cu minciunile copiilor lui Walter. E un tată bun, mereu prezent. Mi se pare că băieții lui folosesc numele de familie al tatălui lor pentru a ajunge la televizor. (…) Eu aș vrea să vorbesc doar despre copiii mei, pentru că în trecutul lui eu nu eram… dar nu găsesc corect faptul că opinia publică l-ar putea judeca pe Walter ca fiind un tată care nu se implică sau că ar fi un tată rece, distant, care nu are grijă de copii lui. Doar pentru asta îmi permit să intervin acum…

Cu copilaşii noştri mici, de 8 şi 11 ani, el a fost mereu un tată perfect. Foarte prezent şi atent. Uneori chiar şi prea mult, vrea mereu să zică şi să îşi dea cu părerea în viaţa lor.

Cât despre Nicolo şi Andrea, îmi aduc aminte de câte ori i-a invitat. Îmi aduc aminte când nu aveam copii, că au venit aici, într-un oraş din Emiratele Arabe, care nu e Dubai, nu e aşa glam, şi atunci am ieşit cu ei să vadă şi altceva. Nu am avut experienţa de mamă atunci, dar am încercat şi cred ca ne-am şi distrat”, a spus Raluca.

Deși la scurt timp după ce au anunțat că divorțează, Walter a spus cuvintele grele la adresa Ralucăi, se pare că cei doi au făcut pace și s-au împăcat de dragul copiilor lor, transformându-și iubirea în prietenie.

Vezi și Walter Zenga vrea să o uite definitiv pe Raluca! Gestul făcut de antrenor a uimit pe toată lumea

Citește și:

O mai ții minte pe Laura Pausini? Ce mai face cântăreața în prezent, la 46 de ani. Are o fetiță superbă!

Shakira, schimbare radicală de look. Rezultatul i-a uimit pe fani