Mai mult, de ziua ei, aceasta a scris pe Instagram și ce-și dorește în acest moment al vieții. „Aniversare din acest an plin de provocări, inevitabilă ca trecerea anotimpurilor, o îmbrățișez ca pe ridicarea unui voal.

Atât de multe lucruri s-au ivit din umbră. Să fi văzut atât de multe, totodată având atâtea altele de văzut încă … [îmi dau seama] că întotdeauna există ceva care să mă facă să fiu nerăbdătoare. (…)

Dorințe de ziua mea: fără ranchiună care să te țină treaz, fără decizii impulsive, fără nicio respirație irosită în conflicte inutile, nu rupturii, dar DA bucuriei. ✨

Vă mulțumesc TUTUTOR pentru minunatele urări, am simțit IUBIREA și susținerea. Au ajuns la mine ca nesfârșite binecuvântări”, a scris Raluca Zenga, pe contul personal de Instagram

Raluca și fostul fotbalist Walter Zenga sunt căsătoriți de mulți ani și au împreună doi copii: Walter Junior, de 8 ani, și Samira, de 10 ani. Cei doi învață în Dubai.

“A fost mare agitație  cu începerea  școlii, la noi e un sistem mixt, practic merg 3 zile la școală și 2 învață online, următoarea săptămâna fac invers, 2 zile la școală și 3 online. Am început stând acasă, învață pe laptop.

Normal, toată lumea poartă măști,  clasa s-a redus la  jumătate, au fost împărțiți în grupa A și grupa B, fac cu schimbul la școală. În loc să fie 20 în clasă, acum sunt 10 copii sau chiar 8”, povestea fosta parteneră de viață a lui Walter Zenga.

Vezi și Cine e femeia pentru care Walter Zenga și-a părăsit soția. Cele mai recente imagini cu ea au cucerit Instagramul

Citește și:

Cum a reacționat George Burcea când a aflat că Andreea Bălan a ajuns iar pe patul de spital

Oana Zăvoranu pune punctul pe ”i”, legat de despărțirea lui Pepe de Raluca Pastramă: ”Astea de etnie nu divorțează”