Într-o postare pe Instagram, Raluca Zenga clarifică lucrurile, postând și două fotografii cu ea și cei doi copii ai cuplului.

”Nu am folosit până acum platformele sociale pentru a face declarații de presă sau dezmințiri… dar forțată de imprejurari, m-am gândit să liniștesc apele… Având in vedere că presa din România ne dă deja despărțiți… vreau să clarific că familia noastră a stat neintregita doar datorită COVID-ului cu restricții de călătorie și obligațiilor de antrenor ale soțului meu – noi nu am putut merge in Italia și până la sfârșit de campionat el nu a putut veni in Dubai! Toate bune și Dumnezeu să ne aibă in pază!”, scrie ea.

Fotografiile sunt intitulate simbolic ”Așteptându-l pe tati ❤️”.

Raluca-si-cei-doi-copii-ai-cupluluiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Zilele trecute, fanatik.ro arăta că celebrul cuplu s-a separat de mai bine de un an și duce vieți complet separate.

„În ultima vreme mi-am dat seama că petrecem mult timp în așteptare – Așteptând momentul potrivit; așteptând o scuză; așteptând să se întâmple ceva pentru ca cineva să se schimbe; pentru ca cineva să ne completeze, pentru iertare, pentru ca cineva să vină acasă. Atâta timp nu știm când se termină așteptarea și începe trăitul cuadevărat”, a scris Raluca, generând astfel comentarii.

Raluca și Walter Zenga formează un cuplu din 2003 și s-au căsătorit în 2005. Ei au împreună doi copii, Walter Junior și frumoasa Samira, care locuiesc cu mama lor.

Citește și:

Un nou cuplu în showbiz? Bradley Cooper și Jennifer Garner, idilă pe o plajă în Malibu

Sean Penn a confirmat căsătoria cu tinerica de 28 de ani. Actorul vorbește despre avantajele nunții în pandemie