Deși a avut mai multe relații care se puteau finaliza la altar, n-a fost să fie. Vedeta recunoaște deschis că s-a întâmplat nu o dată să fie înșelată, moment în care a pus punct și a mers mai departe.

Ajunsă la vârsta de 37 de ani și cu o soră care abia s-a căsătorit, cântăreața și femeia de afaceri nu disperă și nici nu vrea să facă compromisuri.

În niciun caz nu se consideră vinovată că foștii săi au ”călcat” pe alături. „În câteva dintre relații am fost înșelată și ăsta a fost motivul pentru care am rupt relația. Nu consider că nu am făcut eu ce trebuia, așa au stat lucrurile. Eu nu plec așa pur și simplu din relații.

Sunt temperamentală în relații, sunt posesivă, geloasă și îmi spun punctul de vedere de fiecare dată”, a spus Raluca Tănase, conform wowbiz.ro.

De asemenea, cântăreața a mai povestit și despre relația pe care a avut-o cu fotbalistul Cristi Mitea. Aceștia au format un cuplu timp de patru ani, atunci când Raluca avea doar 18 ani.

„Aș numi-o relație curată, copilărie, o relație copilărească. A fost prima mea relație, aveam 18 ani. Nu cred că aș fi fost acum cu el, pentru că noi eram doi copii, care abia se descopereau ei înșiși.

Am avut o relație de 4 ani, în care noi ne-am maturizat diferit. Eu începusem să evoluez pe alte planuri, el, pe alte planuri, nu mai mă regăseam. Fotbalist foarte bun. Suflet curat”, a mai spus vedeta despre părima sa iubire.

Vezi și Cântăreața noastră s-a căsătorit în mare secret, în weekend! O recunoști?

Citește și:

Îți dai seama cine e? După o pauză de câțiva ani, a revenit cu o nouă melodie. Apariția ei la „Neatza cu Răzvan și Dani” a atras toate privirile

Cristina Cioran explică de ce a plecat la mare, deși fetița ei se află încă în incubator. Vedeta a fost aspru criticată