Distanța se pare că și-a spus cuvântul în căsnicia Ralucăi Zenga cu Walter. De ceva timp ea locuiește cu cei doi copii ai lor în Dubai, în timp ce soțul ei stă în Italia, iar din cauza pandemiei s-au văzut și au vorbit doar prin intermediul telefoanelor. Însă fanatik.ro, anunță lucrurile nu mai sunt deloc roz între cei doi și povestea lor de iubire a ajuns la final, deși cei doi pozează ca o familie fericită.

Raluca-arata-fabulosSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Walter şi Raluca Zenga nu mai au nimic în comun de o lungă perioadă de timp, susține fanatik.ro, precizând că ei s-au separat de mai bine de un an și duc vieți complet separate. Distanța și lipsa comunicării i-au despărțit, pare-se iremediabil, pe cei doi soți.  Potrivit sursei, Raluca nu dorește, pentru moment, să divorțeze oficial.

Ce-i drept, Raluca nu mai are pe contul ei de Instagram imagini recente cu soțul ei, iar acesta nu-i comentează nici măcar la fotografiile cu copiii lor. Ba mai mult, cel mai recent mesaj postat de Raluca le dă de gândit fnailor.

„În ultima vreme mi-am dat seama că petrecem mult timp în așteptare -Așteptând momentul potrivit; așteptând o scuză; așteptând să se întâmple ceva pentru ca cineva să se schimbe; pentru ca cineva să ne completeze, pentru iertare, pentru ca cineva să vină acasă.Atâta timp nu știm când se termină așteptarea și începe trăitul cuadevărat”, a scris Raluca.

Raluca și Walter Zenga formează un cuplu din 2003 și s-au căsătorit în 2005. Ei au împreună doi copii, Walter Junior și frumoasa Samira, care locuiesc cu mama lor.

Citește și: