Îmbrăcată într-o rochie albă, lungă, ce îi contura frumos burtica de gravidă, aceasta era toată numai un zâmbet. O petrecere ca oricare alta, ai fi zis. Doar că avea să se afle că era chiar cununia sa!

Fosta soție a lui Pepe, care urmează să nască al treilea copil, nu a oferit niciun detaliu pe rețelele de socializare. În imagini apăreau și cele două fetițe pe care le are împreună cu artistul.

Dată de gol de un invitat

Un comentariu avea însă să facă lumină. Se pare că cei doi logodnici au profitat de momentele pe care le mai au în prezent, până să vină fetița lor pe lume, astfel că au decis să se cunune cât mai repede. Raluca Pastramă nu mai are mult până când va naște, sarcina ei fiind deja una avansată.

Prin urmare, Raluca și Ibrahim au decis astfel că este momentul să oficializeze relația și prin căsătorie, pășind în fața ofițerului Stării Civile, sâmbătă, 11 iunie.

nimeni-nu-a-stiut-ca-era-nunta-lorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cea care i-a dat de gol a fost Gabriela Firea, invitată la cununie, care a publicat un mesaj care a dezvăluit tot „secretul”.

Fostul primar al Capitalei le-a urat căsnicie frumoasă celor doi, părând că are o relație de prietenie cu soțul Ralucăi, pe care îl alintă „Ibru”.

„Dragostea este zarea liberă și largă, unde sufletul poate să își întindă aripile”. Căsnicie fericită, Raluca si Ibru! Cu sănătate, prietenie, respect și iubire!”, a scris Gabriela Firea pe rețelele de socializare. Și iată că, oficial, cuplul Pepe – Raluca a dispărut, fiecare dintre ei făurindu-și propria familie la foarte scurt timp de la divorț.

Vezi și Raluca Pastramă, primele declarații după ce s-a aflat că e însărcinată: „Suntem foarte fericiți”

Citește și:

Cum a aflat Cristian Boureanu că soția l-a înșelat cu nașul de cununie, fostul ministru Sebastian Vlădescu. Ce i-a spus acestuia

Britney Spears s-a sărutat cu Madonna la propria nuntă. Au reeditat sărutul iconic din 2003. Poze năucitoare de la petrecerea plină de staruri