Pepe a anunțat într-un video pe canalul lui de Youtube că el și Raluca se despart, după ce aceasta i-a cerut divorțul. Bruneta nu a făcut comentarii pe marginea acestui subiect până acum.

Raluca este foarte discretă când vine vorba despre viața personală și a preferat să nu comenteze despre divorțul de Pepe. În ciuda faptului că mariajul ei s-a terminat, ea postează adesea imagini pe rețelele de socializare și pare extrem de liniștită și împăcată cu decizia ei.

Mai mult, ea a pus pe Instastory un mesaj sugestiv la situația prin care trece, lăsând de înțeles că este destul de puternică și nu se lasă doborâtă de această perioadă urâtă din viața ei. „Câteodată suntem testați nu pentru a ne arăta slăbiciunile, ci pentru a descoperi cât suntem de puternici”, scris în mesajul publicat de Raluca.

RalucaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

În ciuda divorțului prin care trece, Raluca are si un motiv de bucurie. Fratele ei, Bombo Pastramă, a devenit tătic de băiat în urma cu o lună, iar ea și-a dus cele două fetițe pe care le are cu Pepe, Rosa și Maria, au mers să-și cunoască verișorul. „Copiii mei”, a scris Raluca în dreptul imaginii cu beblușul si fetițele ei, folosind și hastagul Liniște sufletească.

La începutul acestei luni, Pepe a anunțat printr-un filmuleț postat pe canalul său de Youtube că el și Raluca vor merge pe drumuri diferite. Artistul a explicat că între el și soția sa lucrurile au luat sfârșit, și că deja el a plecat de acasă de două săptămâni. Totodată, acesta a precizat că divorțul se va produce fără scandal și a promis că el va avea grijă de fetițele sale, chiar dacă el și mama lor nu mai sunt împreună. „Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni”, a spus Pepe.

Citește și:

Cum mai arată Nicola, la 52 de ani. Artista este deja bunică!

Andreea Bălan, primele declarații despre relația cu Tiberiu Argint: „Sunt fericită”