După divorțul de Pepe, Raluca Pastramă și-a găsit fericirea în brațele lui Ibrahim. Chiar dacă e mai mic decât ea, cei doi s-au înțeles de minune, iar acum ei vor deveni părinți. Bruneta a confirmat în exclusivitate pentru Spynews. ro că este însărcinată, după ce s-a afișat pe rețelele de socializare cu burtica de gravidă în timp ce-i urează tatălui ei la mulți ani.

Pepe a anunțat și el că va fi tată de băiat cu noua lui parteneră, Yasmine Osy. Însă, Raluca a confirmat că ea va avea tot o fetiță.

raluca cu burtica de gravidaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

”Da, este adevărată informația dumneavoastră. Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre. Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă”, a declarat Raluca și pentru cancan.ro.

Raluca a preferat să-și trăiască noua poveste de iubire departe de ochii curioșilor, fapt pentru care a reușit să-și țină sarcina secretă până acum. Burtica este destul de proeminentă, după cum se vede în imagini, semn că sarcina este destul de avansată.

Într-un filmuleț postat pe facebook de fratele, Bombo Pastrama, în care îi cântă la mulți ani tatălui lor, Raluca apare într-un trening negru. Deși poartă haine largi, burtica e destul de vizibilă.

Raluca Pastramă mai are are două fetițe, pe Maria, dar și pe Rosa, din mariajul cu Pepe. Raluca Pastramă a fost cerută în căsătorie de iubitul arab, la doar șapte luni de la divorțul de artist.

Pepe și Raluca Pastramă au semnat actele de divorț la notar, pe 8 februarie, pe cale amiabilă, după ce inițial ajunsese la tribunal și bruneta l-a acuzat de violență pe artist, de teamă că va rămâne fără fete. Însă, în cele din urmă cei doi au înțeles la o înțelegere și au optat amândoi pentru custodie comună.

După divorțul de Pepe, Raluca a preferat să se ocupe de creșterea copiilor și să se ferească de atenția presei. A evitat ieșirile publice și întâlnirile de orice fel. Totuși, printre orele de tenis ale fetițelor și cele petrecute la grădinița pe care o conduce, Raluca a început o frumoasă poveste de dragoste cu Ibrahim, un bărbat de origine arabă, în vârstă de 28 de ani.