Motivul despărțirii dintre Pepe și Raluca pare a fi unul mai vechi. Raluca a vorbit în urmă cu ceva timp despre problemele cu care s-a confruntat la începutul relației, acum 8 ani.

De-a lungul anilor, Raluca a fost implicată în tot felul de scandaluri, majoritatea iscate de niște acuzații aduse de fosta soție a lui Pepe, Oana Zăvoranu, care nu credea încă de atunci în relația lor.

Raluca a mărturisit că i-a fost foarte greu, mai ales la începutul relației, iar de atunci s-au tot adunat lucruri apăsătoare pentru ea.

„Aș avea multe de spus. Și în toți anii ăștia și eu am avut multe lucruri pe care le-am ținut așa sufocate în sufletul meu. Aș fi vrut de multe ori să vorbesc și să mă descarc, să-mi deschid sufletul și să vorbesc cu oamenii. Mi-aș fi dorit să mă cunoască oamenii mai mult decât așa, prin prisma unor poze”, au fost declarațiile de acum ceva timp ale Ralucăi.

„Sunt multe lucruri pe care aș vrea să le împart. Sunt un om cu multe idei și cu multă imaginație, îmi place să vorbesc. Sunt un om super deschis și cu vorbele la mine întotdeauna. Am avut așa un trac din cauza celor întâmplate la începutul relației mele cu Pepe și nu doar la început. Au fost ani de zile în care presa m-a tocat și am simțit nevoia să mă închid în mine”, mai spunea atunci bruneta.

Ultima dată au fost văzuți împreună în luna septembrie

Ultima poză cu Raluca și Pepe împreună este de la începutul lunii septembrie, când Raluca și Pepe au botezat un copil. În poză, bruneta poartă o rochie roșie, fabuloasă, iar cântărețul este îmbrăcat cu o cămașă albă, costum bleu și poartă încălțări sport.

Cei doi par fericiți și fără probleme care să anunțe despărțirea din prezent. Fotografia a strâns aproape 12.000 de aprecieri și 175 de comentarii. Printre cei care au comentat a fost și Andra Măruță care a scris: Ce frumoși! Vă iubesc mult!.


De atunci, Raluca Pastramă nu a mai postat nicio poză cu soțul ei Pepe. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat între cei doi care aveau una dintre cele mai solide relații din lumea mondenă.

Pepe divorțează de Raluca Pastramă. Anunțul a fost făcut chiar de către artist în urmă cu câteva ore. El a mărturisit că a încercat să-și salveze căsnicia, dar soția lui e de neînduplecat.

Citește și:

Ce frumoase sunt fetele lui Pepe. Cum le-a dat vestea divorțului

Denis Ştefan, infectat cu coronavirus. Soţia lui e negativă. Care au fost primele simptome