La șapte luni de când a divorțat de Pepe, Raluca Pastramă pare foarte fericită și se pare că se pregătește să meargă din nou în fața altarului, alături de iubitul arab, iar cei doi par foarte îndrăgostiți.

Însă, ceea ce a atras atenția tuturor este faptul că Ibrahim a postat pe Instagram un story neașteptat, unde a publicat o fotografie cu mâna Ralucăi, ce purta pe un deget un inel cu diamante, de toată frumusețea, alături de mesajul: „Inima mea”.

Cu toate acestea, Raluca vrea să păstreze discreția și a preferat să nu facă declarații despre acest eveniment din viața ei.

După divorțul de Pepe, Raluca a preferat să se ocupe de creșterea copiilor și să se ferească de atenția presei. A evitat ieșirile publice și întâlnirile de orice fel. Totuși, printre orele de tenis ale fetițelor și cele petrecute la grădinița pe care o conduce, Raluca a început o frumoasă poveste de dragoste cu Ibrahim, un bărbat de origine arabă, în vârstă de 27 de ani.

raluca si noul iubitSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Singura persoană din viața mea care m-a făcut să fiu cel mai împlinit și fericit om din lumea asta. Te iubesc, Raluca mea!” , este mesajul scris de actualul iubit al Ralucăi Pastramă, cu ocazia zilei sale de naștere într-o postare de pe rețelele de socializare în care a ales totuși să îi mascheze chipul Ralucăi cu o inimă mare și roșie.

Citește și:

Fotografia băiețelului Danei Nălbaru și a lui Dragoș Bucur care i-a încântat pe fani. Micuțul Kadri e ireal de frumos!

Nicolas Cage, confundat cu un om al străzii. A fost dat afară dintr-un restaurant din Las Vegas