Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă se pare că devine din ce în ce mai urât. Bruneta a cerut ordin de restricție pentru tatăl fetițelor ei, după ced artistul a agresat-o în plină stradă.

Pepe a anunțat la începutul lunii că el și Raluca divorțează, prin intermediul unui clip publicat pe canalul său de YouTube, aceasta fiind dorința soției sale. Mai mult, el a dezvăluit și faptul că divorțul va avea loc la notar, iar mariajul de șapte ani va fi încheiat pe cale amiabilă.

Însă, se pare că divorțul lor se va muta la tribunal, după ce Pepe ar fi agresat-o pe Raluca Pastramă, chiar în mijlocul străzii, sub privirile șocate ale martorilor. Episodul violent a avut loc în parcarea stadionului Dinamo, acolo unde fiicele lui Pepe fac ore de tenis. Bruneta s-a dus apoi direct la Poliție unde l-a denunțat pe artist și a cerut eliberarea unui ordin de restricție împotriva acestuia la judecătoria sectorului 2.

„Episodul de violență s-a petrecut în parcarea stadionului Dinamo, pe 19 noiembrie, în jurul orei 17.00. Femeia a fost lovită în zona feței și s-a dus direct la poliție, la secția 7, unde a făcut plângere. S-a emis un ordin de protecție provizoriu, care are valabilitate 5 zile. Asta înseamnă că agresorul nu mai are voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de victimă, în locurile pe care aceasta le frecventează. Dupa cele 5 zile, ordinul de protecție se poate prelungi în instanță, pâna la 6 luni”, au declarat surse din Poliție pentru Click!. Din moment ce la Judecătoria sectorului 2 apare deja o acțiune înregistrată pe data 20 noiembrie, se pare că Raluca Pastramă nu a mai așteptat să expire ordinul de protecție provizoriu și s-a adresat instanței”.

Pepe a contestat ordinul de resctricție

„La data de 19.11.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soțul său. A fost emis ordin de protecție provizoriu. Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.”, se arată în comunicatul Poliției.

Mai mult de atât, potrivit spuselor apropiaților cuplului, actele de violență nu erau deloc rare, iar Pepe ar fi fost violent atât verbal, cât și fizic cu Raluca Pastramă, de-a lungul celor șapte ani de căsnicie, din cauza neînțelegerilor cauzate de faptul că familia brunetei nu voia să îl accepte pe artist în sânul ei.

Cu toate acestea, potrivit site-ul Spynews, Pepe a contestat ordinul de restricție pe care l-a emis judecătoria împotriva lui, în ceea ce o privește pe soția sa.

Pentru a exista un astfel de ordin de restricție, „trebuie să se depună la dosar dovezi concrete despre acel act de vilolență”. Acest lucru nu s-a întâmplat! Raluca nu a depus la dosar niciun certificat medico-legal care să ateste agresiunile la care a fost supusă de soțul ei, celebrul cântăreț de muzică latino, Pepe.

Contactat de Click!, Pepe a spus scurt, „Nu comentez”, și nu a dorit să ofere nici un detaliu legat de acuzațiile care i se aduc.

Citește și:

După Neti Sandu, o nouă infectare cu Covid în echipa Știrilor Pro TV

Ce titlu va avea Camilla Parker când prințul Charles va deveni rege. Nu va fi regină așa cum spera