Deși credea că nu va mai reuși să devină mama, dorința I s-a împlinit și a adus pe lume, la jumătatea lunii august, nu un copil, ci doi: un băiețel și o fetiță perfect sănătoși.  Ea a postat pe pagina ei de facebook mai mult imagini cu micuții ei. În plus, ea a dezvăluit că cei doi bebeluși ai ei au o adevărată echipă care îi îngrijește.  Raluca a angajat și două bone filipineze ca să o ajute cu creșterea celor doi copii. Dezvăluirea a fost făcute de această lao imagine cu fiul ei, în care acesta este ținut în brațe de uan dintre dădace. Să învățăm și filipineză mă gândesc. Una dintre cele două bone ❤”.

„Da-mi Doamne un copil,sa fie cum vrei tu,si daca Doamne fereste nu ar fi sanatos,eu o sa il fac, iti promit,doar da -mi -l cum vrei tu sa il am..si promit ca o sa il iubesc la fel de mult ca pe mama si tatal meu”..cam asa suna rugaciunea mea seara de seara…si inca odata Dumnezeu mi-a aratat cat ma iubeste si nu mi-a dat doar 1..mi-a dat 2 copii..frumosi foc si sanatosi…Hello world..⚘is my turn now…is me..the princess ..”, a scris Raluca pe facebook, unde a pus o poză cu cei doi copii.

În vara anului 2017, Raluca Macovei a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. O apariţie constantă pe micul ecran, Raluca Macovei a dispărut o bună perioadă de timp din lumina reflectoarelor. Vedeta a preferat să-şi trateze afecţiunea în cea mai mare discreţie și a reușit să învingă boala.