Raluca Lăzăruț a părăsit România pentru bărbatul, cu care are o relație din 2012. Este vorba despre un om de afaceri pe nume Horațiu Boeriu, român la origini, dar stabilit în SUA, iar la începutul anului trecut cei doi au devenit părinți. Vedeta a adus pe lume o fetiță superbă, pe nume Gemma, blondă și cu ochi albaștri, ca o păpușă.

Dacă pentru cei mai mulți anul 2020 ar trebui șters din calendar, Raluca Lăzăruț susține că acesta a fost cel mai bun an din viața ei. E anul în care, chiar la început, a venit pe lume Gemma, nestemata ei.

”În ciuda tuturor, 2020 este cel mai bun an al meu de până acum! Faceți cunoștință cu Gemma, mica mea bijuterie. 4 luni astăzi!”, scria Raluca Lăzăruț pe Instagram în luna mai a anului trecut. Ea născuse în secret și nimeni nu știa că era deja mamă.

raluca-lazarutSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

De atunci, viața curge lin, cu zâmbete și gângureli, Raluca fiind generoasă cu fanii ei. Periodic postează imagini cu fiica sa, dar și cu tatăl ei, partenerul ei de viață.

Din poze se vede clar că micuța a luat de la fiecare câte ceva. Ochii și părul i-a luat de la tatăl ei, dar restul de la Raluca.

Frumoasă, atrăgătoare, Raluca e în prezent versiunea sa matură, fără să pară însă că a îmbătrânit vreun pic. Raluca s-a reprofilat, în SUA, devenind actriță.

Citește și:

Nuntă mare în lumea politică! Premierul britanic se va căsători cu logodnica sa

Nuntă mare în lumea politică! Premierul britanic se va căsători cu logodnica sa