Raluca Ciocârlan, acum Raluca Blejușcă, după căsătorie, este un exemplu de mamă eroină căreia îi ies bine mai multe lucruri, nu doar cele casnice. Tânăra a rămas cu sufletul lipit de muzică și are proiecte care îi aduc satisfacții. Are concerte pe scene din țară, a făcut un duet superb cu Vlad Miriță, iar pe 16 iunie, la Palatul Parlamentului, a bifat o apariție spectaculoasă. Raluca a participat și a cântat la gala umanitară „Atipic Beauty”, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. Raluca Blejușcă a cântat, extrem de emoționant, melodia „You raise me up”.

Raluca Blejușcă, ex-Angels, apariție rară la o gală mondenă

„Muzica pentru mine este chemare, trăire, dăruire, emoție, bucurie dar și frământare aproape permanentă… Muzica e ceva dincolo de lumea materială, e contopire cu transcendentul. Muzica schimbă starea omului în bine (dacă ea e artă), dar muzica poate avea și efecte negative (dacă aceasta e zgomot sau ea e redusă la simple sunete aruncate în vânt fără nicio armonie). Tot ceea ce artistul cântă are ecou în sufletul celui care îl ascultă. De aceea, artiștii au o responsabilitate uriașă de a livra calitate, de a fi inspirație frumoasă”, a scris Raluca, pe Facebook, în dreptul unor imagini din seara respectivă.

Raluca Blejușcă arată senzațional după 5 nașteri, este mereu pozitivă și vorbește la superlativ despre soțul procuror, Ionuț Blejușcă, cu care s-a măritat când avea 20 de ani. Minunile lor sunt Serafim (14 ani), Casian (12 ani), Emilian (8 ani), Maria (10 ani) și Anastasia (5 ani).

raluca-angelSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 22

Raluca Blejușcă și-a cunoscut soțul la 15 ani și jumătate

„Pe soțul meu l-am cunoscut la vârstă de 15 ani jumătate, la nunta surorii mele. Ionuț era cel mai bun prieten al soțului surorii mele. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi, o dragoste pe care am cultivat-o apoi prin scrisori multe, cu poezii compuse special pentru mine, cu lacrimi pe scrisori, cu telefoane care durau ore întregi, cu mici întâlniri pe la munte pe care le făceam de vreo 3 ori pe an. Dar eram cuminți amândoi, am avut o relație curată până în momentul căsătoriei. La 20 de ani m-am căsătorit fiindcă deja nu mai putea să mă aștepte să cresc.

Între noi e diferență de 6 ani și jumătate și ne iubim din ce în ce mai mult, din ce în ce mai altfel, suntem la o etapă foarte frumoasă a relației noastre. Avem deja 14 ani de căsătorie. Admir multe la el. În primul rând, sunt topită după ochișorii lui albaștri și în rest am învățat să fiu puternică lângă el. E foarte determinat când își propune să facă lucruri mari, e jertfelnic, foarte responsabil, un tată minunat, e trup și suflet pentru copiii lui, îmi arată zilnic prin mici gesturi cât mă iubește, e afectiv, blând, sensibil și un bun profesionist la locul de muncă”, a declarat Raluca într-un interviu pentru Impact.ro.

Trupa Angels, înființată de Costi Ioniță

Trupa Angels s-a lansat la începutul anului 2000, la inițiativa lui Costi Ioniță, și cunoștea succesul cu melodii precum „Aşa-s băieţii”, „Zăpăceşte-mă” şi „Toate fetiţele, mâinile sus”. După destrămarea formației, Monica Ene, colega Ralucăi, a făcut dezvăluri despre motivul rupturii. „Ştiu că ea (n.r. Raluca) îşi dorea sa cânte un alt gen muzical. Ea era forţată de producători să se îmbrace mai sexy, sa cânte un gen de muzică ce trebuia să transmită publicului anumite lucruri, iar ea a refuzat să facă aceste compromisuri şi de aceea a început încet, încet să se retragă. Pe ea o deranja ce vedea la concerte, simţea că lumea nu pricepe cum trebuie mesajele pe care le transmitea. S-au scris multe, că face parte dintr-o sectă, că s-a pocăit, dar nu e nimic adevarat. Ea ar putea sa aducă mai multe completări în acest caz. A reuşit să şocheze pe toată lumea când s-a retras şi de aceea au şi apărut aceste speculaţii de tot felul”, a mai mărturisit Monica la emisiunea Wowbiz, de la Kanal D.

Citește și: Vă mai aduceți aminte de Raluca de la „Angels”? Cum arată acum puștoaica de 12 ani care cânta „Așa-s băieții”

Citește și: O mai ții minte pe Lili Fedorca? Cum arată și cu ce se ocupă acum, după ce s-a retras din showbiz: „De 10 ani sunt…”