Pentru că a slăbit multe kilograme, a rămas cu un fel de gușă. Și-a dorit să aibă mandibula mai bine conturată și a reușit.

Raluca Bădulescu este o femeie sinceră și asumată, așa că nu s-a sfiit niciodată să recunoască modificările la care a recurs cu ajutorul medicilor esteticieni. Și de aceasta dată Raluca, după ce a ajuns în cabinetul medicului, a povestit fanilor cum a decurs totul.

”Aproape instant s-a văzut un efect de lifting și mandibula a devenit perfect conturată, așa cum o aveam în adolescență”

„Am spus dintotdeauna că îmi place să arăt bine, să mă simt bine atunci când mă uit în oglindă și mă îngrijesc de mine în acest sens, merg la tratamente minim invazive pentru că, să recunoaștem, de la o vârstă doar acestea au efect.

Norocul meu este că am un medic estetician foarte, foarte bun, care lucrează excelent și știe ce să fac pentru a avea rezultate naturale.

De ceva timp mă deranja faptul că linia mandibulară nu mai era fermă, pielea se lăsase, ca și cum aveam gușă, mai ales după ce am slăbit ceva kilograme.

Mi-a făcut câteva injecții fine de-a lungul mandibulei și aproape instant s-a văzut un efect de lifting și mandibula a devenit perfect conturată, așa cum o aveam în adolescență. Este pur și simplu genial că se întâmplă acest lucru fără operație, anestezie sau perioadă de recuperare (…)”, declară Raluca Bădulescu, pe Instagram.

Ce intervenții plănuiește să mai facă Raluca Bădulescu

În urmă cu ceva timp, Raluca Bădulescu a recunoscut că este adepta operațiilor estetice și că visul ei a fost să arate ca o păpușă Barbie. Vedeta a declarat că, dacă nu ar fi existat frica de durere, până acum sigur ar fi avut la activ numeroase operații estetice.

are-mai-multe-interventii-la-activSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Singurul lucru care stă între mine și mai multe intervenții estetice este frica de durere. Sunt o panicată îngrozitoare. Dacă m-am înțepat la deget e o tragedie națională.

Mi-aș face multe intervenții estetice și probabil o să trec și peste pragul ăsta psihologic, pentru că îmbătrânim. Și ținând cont de faptul că îmbătrânesc, dar nu vreau să îmbătrânesc, probabil o să ajung o babă din aia mirată, care nu o să mai am nicio expresie.

Trebuie să găsesc doctorul care să dorească să mi le facă. Intervențiile estetice pe care le am sunt câteva non-invazive, medicii nu au vrut însă să exagereze. Eu trebuie să mă lupt cu ei ca să obțin rezultatul pe care îl doresc eu. Se vede că n-am avut succes. N-am reușit să ajung acea păpușă Barbie cu talia mică. Încă sper”, a spus Raluca Bădulescu, la Kanal D.

Vezi și Raluca Bădulescu dă peste nas criticilor și explică, în sfârșit, de ce poartă peruci!

Citește și:

Adda, profund emoționată de gestul fiului ei. Ce a fost în stare micuțul să facă

Britney Spears s-a logodit. Anunțul făcut de artistă