Tocmai din această postură, dar și a unei femei care a dat o nouă șansă dragostei și, iată, totul pare să funcționeze bine, chiar dacă iubitul ei e cu 20 de ani mai tânăr, Raluca Bădulescu are câte ceva de spus. E sinceră și asumată așa cum ne-a obișnuit și nu se ascunde după degete.

Raluca Bădulescu se consideră o femeie fericită și împlinită, atât din punct de vedere profesional, dar și personal. Relația ei cu mai tânărul iubit, Rareș Grigore, are deja un an vechime și evoluează frumos.

Într-un interviu recent, vedeta le-a oferit doamnelor și domnișoarelor îndrăgostite un sfat prețios pentru ca relația cu partenerul să reziste cât mai mult timp. Raluca Bădulescu consideră că un lucru sănătos într-o relație este să nu te uiți în telefonul partenerului, de aici și vorba din popor „Ce nu știi, nu te afectează!”.

Nu e însă singurul sfat pe care se hazardează să-l dea femeilor de pretutindeni.

„Zic să fiți voi. Asta este cel mai important, pentru că dacă sunteți îndrăgostite și vă prezentați ca fiind altcineva, o altă imagine, vreți să pozați în Albă-ca-Zăpada, fiind de fapt Scufița Roșie, nu merge.

Hai să fim reale, ăsta este singurul sfat în dragoste pe care pot să îl dau. Hai să fim reali, chiar dacă suntem mai pisălogi, chiar dacă suntem orice fel am fi, trebuie să fiți voi, fiți voi înșivă. Asta este cel mai important, eu asta cred în general în viață.

De asemenea, lăsați și partenerului spațiu, să respire, să fie el, respectați-i timpul, locul, viața. Nu terorizați, nu umblați în telefoanele iubiților. De ce ți-e frică, de aia nu scapi, iar dacă cauți, găsești, ce nu știi nu te deranjează!”, a declarat Raluca Bădulescu la WOWnews.

Își trăiește viața la maximum la aproape 50 de ani

Amintim că vedeta a divorțat de Florin Stamin, după mulți ani de căsnicie. Au rămas în relații bune și fiecare își vede de viața lui. Jurata „Bravo ai stil” s-a reinventat complet, trăindu-și viața maximum. Se bucură de petreceri, călătorii, mâncare doar ”de gust” (silueta subțire cu sacrificii se ține!), investește în haine și mai puțin în casa în care locuiește, după cum chiar ea a recunoscut.

Care este meniul Ralucăi Bădulescu după operația de micșorare a stomacului: ”Nu sunt fan al mâncării sănătoase”

Cât espre iubitul ei, iată ce declara nu demult vedeta despre el și relația lor: ”Dacă m-a lovit pe mine la 40 și… Eu am „48, going on 28”, haideți să revenim, 48 mergând pe 28! Când te lovește dragostea, te-a lovit! (…)

O să te ia prin surprindere. O să vină ca un fulger și asta este!”.

Vedeta recunoaște că nu și-a pierdut nicio clipă speranța în iubire, spera că urma să se întâmple ceva frumos pentru ea și iată că așa a fost. ”Când vreodată mi-am pierdut eu speranța? Eu tot timpul am fost foarte bine, extraordinar de bine.

Lucrurile se întâmplă pur și simplu. Eu cred în minuni, in magic, i believe in love, și pur și simplu lucrurile se întâmplă! Eu nu cred în chestii pe care ți le propui, acum mă duc să…, sau acum urmează să mă îndrăgostesc. Eu cred că lucrurile trebuie să se întâmple firesc, întotdeauna trebuie să se întâmple firesc!”, a mărturisit ea din filozofia de viață proprie.

Vezi și Raluca Bădulescu, sacrificii uriașe de dragul modei, la aproape 50 de ani: „Pe stradă o ard în tinerețe fără bătrânețe și îmi este frig de mor!” Ce se întâmplă când ajunge acasă. O pufnește și pe ea râsul!