Raluca Bădulescu este una dintre cele mai surprinzătoare apariții de la noi din țară. Îi place să fie mereu în centrul atenției, are cele mai provocatoare ținute, iar când vine vorba de starea de spirit, e mereu explozivă.

Te-ai aștepta ca petrecerile organizate de ea, cu ocazia zilei de naștere, să fie colorate și explozive ca ea. În realitate, însă, jurata emisiunii de stil de la Kanal D spune că niciodată nu-și organizează ziua de naștere. Pur și simplu nici nu pomenește de acaestă zi.

Cu toate acestea, sunt apropiați care știu și se întâmplă să fie surprinsă cu petreceri surpriză. Și anul acesta, pe 4 octombrie, s-a întâmplat la fel, când a împlinit vârsta de 49 de ani.

„Eu țin chestia asta secret în general. Sunt genul care nu își serbează ziua, dar întotdeauna colegii mei de la Kanal D îmi fac cele mai frumoase surprize din lumea aceasta!

Am avut parte de cea mai frumoasă surpriză, ca întotdeauna! Sunt emoționată, întotdeauna există o surpriză. Îi iubesc! Le mulțumesc tuturor colegilor de la Kanal D! Am primit tort, flori și un cadou frumos.

E ideea în sine! M-au rugat să vin până la birou, eu mă agitam: “Stai să îmi iau aia!”.

Să știți că până să vin la Kanal D nu am avut parte niciodată de petreceri surpriză! Niciodată! Doar colegii mei de la Kanal D mi-au făcut petreceri surpriză. Alături de colegii mei de la Kanal D am aflat, pentru prima oară în viața mea, ce înseamnă petrecere surpriză și sunt foarte emoționată, fericită în fiecare an! Îi iubesc!”, a declarat Raluca Bădulescu, conform ego.

Nu și-a sărbătorit nici măcar majoratul

Astfel, Raluca Bădulescu spune că nu și-a organizat nici măcar petrecerea de majorat, una dintre cele mai așteptate din viața oricărui tânăr.

Vedeta susține că nici pe viitor nu-și va organiza ziua de naștere, acest lucru fiind datorat și superstițiilor în care aceasta crede.

„Nu mi-am făcut ziua niciodată, nici măcar când am împlinit 18 ani. Nu o să îmi fac ziua niciodată în viața mea!

După o vârstă, nu ne mai bucurăm chiar așa de mult! Ne bucurăm că a mai trecut un an în care suntem sănătoși și suntem bine, dar nu mai este cazul de balonașe.

Sunt și superstițioasă. Nu am niciodată portofel, trusă de farduri, toate sunt aruncate la grămadă. Nu am niciodată ceas! Am niște superstiții. Nici nu îmi fac ziua niciodată!”, mai spune ea.

Raluca Bădulescu, sacrificii uriașe de dragul modei, la aproape 50 de ani: „Pe stradă o ard în tinerețe fără bătrânețe și îmi este frig de mor!” Ce se întâmplă când ajunge acasă. O pufnește și pe ea râsul!

raluca badulescu sacrificii de dragul modeiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Singura petrecere a fost nunta

Așadar, singura petrecere organizată vreodată de Raluca Bădulescu a fost cea în care aceasta s-a căsătorit cu fostul său soț. Nici aici nu a fost vorba de prea mare entuziasm, dă de înțeles vedeta, care spune că a organizat nunta după 10 ani de relație.

„Nu! (n.r. nu și-a făcut majoratul) Niciodată, nicio petrecere măreață nu am făcut în viața mea în afară de cea mai mare petrecere, care a fost nunta! Și aceea a fost făcută la 10 ani după ce ne-am căsătorit eu și Florin!”, a continuat aceasta.

Vezi și Raluca Bădulescu, sfat pentru femeile îndrăgostite. Ce NU trebuie să faci pentru a avea o relație fericită: ”De ce ți-e frică, de aia nu scapi!” dar și Câte kilograme are Raluca Bădulescu. Ce face vedeta pentru a nu se îngrășa

Citește și:

Ce superstiții are Denise Rifai: „Nu îmi vine să cred că povestesc! Nu vreți să știți! Vin, mă așez…”

Jane Seymour iubește din nou la 72 de ani: „N-am fost niciodată mai fericită”. Cine e bărbatul lângă care Dr. Quinn radiază după 4 divorțuri