Ea a explicat recent de ce nu călătorește la business class atunci mând merge cu avionul. Iar explicația este una demnă de un om de rând, mai puțin comună printre vedete.

Concret, juratul de la Kanal D, deși călătorește des, preferă să zboare la clasa economică, alegând să dea banii pe pantofi.

După ce a slăbit 70 de kilograme, Raluca Bădulescu se privește cu plăcere în oglindă, mai cu seamă atunci când și hainele, una dintre pasiunile sale, îi plac. Recent, vedeta a recunoscut că ea nu zboară niciodată la business class, deși ar fi mult mai confortabil, pentru că preferă să-și dea banii pe altceva.

Ce, patru ore nu pot să stau pe un scaun?!

Poate că cei mai mulți dintre români ar alege să zboare la clasa I la fiecare zbor, dacă și-ar permite, pentru că e clar că mult mai confortabil. Raluca Bădulescu și-a făcut însă bine socotelile. Ea preferă să-și dea banii pe altceva, lucruri care îi aduc mai multă bucurie.

Printre pasiunile ei se numără moda, astfel că ținutele extravagante, gențile și pantofii de brand nu pot să lipsească din garderoba sa. Prin urmare, Raluca Bădulescu are o colecție impresionantă cu pantofi, astfel că o parte dintre veniturile ei se îndreaptă în această direcție.

Deși mulți ar considera o exagerare, vedeta se bucură sincer de toate obiectele vestimentare pe care și le achiziționează. Acestea au un loc foarte important în viața sa și nu e pregătită să schimbe ceva.

Câte kilograme are Raluca Bădulescu. Ce face vedeta pentru a nu se îngrășa

Business costă o pereche de pantofi!”

Revenind la sborul la clasa I, deși scaunele sunt mult mai comode, iar spațiul este mai mare, vedeta consideră că sunt bani risipiți. În loc de plata unui bilet de avion mult mai scump, alege să-și cumpere o pereche de pantofi, de care se va bucura o perioadă mult mai lungă.

De-a lungul timpului, ea a mărturisit că nu se poate abține dacă vede o haină frumoasă, chiar dacă este nevoită să facă anumite sacrificii. A recunoscut că a mâncat covrigi timp de mai multe zile, după ce și-a cumpărat o geacă scumpă.

”Eu nu merg la business. Business costă o pereche de pantofi. Merg economy și de restul cumpăr pantofii. Ce, patru ore nu pot să stau pe un scaun?!”, a spus Raluca Bădulescu în cadrul unui podcast, conform Spynews.

Vezi și Raluca Bădulescu, sacrificii uriașe de dragul modei, la aproape 50 de ani: „Pe stradă o ard în tinerețe fără bătrânețe și îmi este frig de mor!” Ce se întâmplă când ajunge acasă. O pufnește și pe ea râsul!

Citește și:

Aurelian Andreescu ar fi împlinit 81 de ani. Cum a murit, de fapt, marele cântăreţ, la doar 44 de ani: “Niște nenorociți, așa-ziși fani, l-au convins să…”

Finala „Românii au talent” 2023, finala copiilor. Din 11 finaliști, doar doi sunt adulți