Raluca Bădulescu divorțează după 13 ani

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna. Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare”, a declarat, pentru Wowbiz.ro, Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu a publicat pe Instagram o poză alături de actualul viitor fost soț, cu mențiunea „My Florin”. Pe fundal rula melodia „Nothing Else Matters, a trupei Metallica.

Raluca-Badulescu-Florin-Stamin-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Raluca Bădulescu, la al doilea divorț

Raluca Bădulescu nu este la primul divorț. Vedeta de la Kanal D, în vârstă de 47 de ani, a mai fost căsătorită cu modelul Vali Pungă, alături de care are și un fiu, pe Alexandru. A fost admirată mereu pentru felul în care a păstrat o relație de prietenie cu fostul soț, care a devenit prieten chiar și cu Florin, petrecând de multe ori vacanțe împreună.

„Suntem o familie extinsă. Am stat vreo doi ani jumate la Madrid, în aceeaşi casă cu Vali şi cu soţul meu, ca să înţelegeţi! Este cel mai mare critic al meu! Mă sună şi îmi spune mereu ce nu îi convine: îţi stă oribil cu rujul ăsta roşu, nu mai purta blugii ăştia, eu mă enervez, îţi dai seama. Mi-a zis să nu mă mai dau cu ruj roşu pentru că arăt ca un fund de maimuţă, după o ediţie de Bravo, ai stil”, povestea Raluca Bădulescu, la „Teo Show”.

Citește și: Cum arată Raluca Bădulescu fără perucă. Vedeta e de nerecunoscut în vacanță în Ibiza, cu fostul și actualul soț!

Citește și: Câte kilograme are acum Raluca Bădulescu, la câțiva ani de la operația la stomac: ”Am înălțimea de 1,73 cm, deci…”