Ea și soțul ei, Florin Stamin, au ales să meargă pe căi separate după un mariaj longeviv. Au trăit împreună 15 ani, dar recent au început, fiecare, un nou capitol în viața lor.

Nu doar jurata de la „Bravo, ai stil!” și-a refăcut viața, ci și fostul soț, despre care fashionista declara că se iubește deja cu o altă femeie.

Raluca Bădulescu are parte din nou, la ani distanță, de fiorii îndrăgostirii, alături de medicul rezident Rareș Gabriel Grigore, cu care trăiește o poveste de dragoste nesperată. Deși diferența de vârstă e mare între cei doi, el abian terminând Facultatea de Medicină în urmă cu un an, dragostea e și mai mare, așa că nu există motive de griji. Totul e roz, așa cum trebuie să fie într-o poveste de dragoste trăită intens, la vârsta maturității.

Într-un interviu pentru Cancan, vedeta Kanal D recunoaște deschis că a ”lovit-o dragostea” și că vârsta nu are nimic de-a face cu o astfel de situație fericită. Mai mult, vedeta susține că se poate întâmpla oricând oricui, indiferent de vârstă.

”Dacă m-a lovit pe mine la 40 și… Eu am „48, going on 28”, haideți să revenim, 48 mergând pe 28! Când te lovește dragostea, te-a lovit! Cum adică tu crezi că nu te mai lovește la 25? Ești atât de tânăr, că o să te mai lovească dragostea de nu știu câte ori în viața asta, o să te ia prin surprindere. O să vină ca un fulger și asta este! N-o să mai vii aici să mă întrebi pe mine, o să fii ocupat cu gagică-ta acasă!”, i-a spus vedeta reporterului care o intervieva, mai tânăr ca ea.

Și dacă vă întrebați câți ani are bărbatul care reușește să-i facă față Ralucăi, ei bine, acesta are 26 de ani!

Vedeta recunoaște că nu și-a pierdut nicio clipă speranța, spera că urma să se întâmple ceva frumos pentru ea. ”Când vreodată mi-am pierdut eu speranța? Eu tot timpul am fost foarte bine, extraordinar de bine.

Lucrurile se întâmplă pur și simplu. Eu cred în minuni, «in magic, i believe in love» și pur și simplu lucrurile se întâmplă! Eu nu cred în chestii pe care ți le propui, «acum mă duc să…», sau «acum urmează să mă îndrăgostesc». Eu cred că lucrurile trebuie să se întâmple firesc, întotdeauna trebuie să se întâmple firesc!”, a mărturisit ea din filozofia de viață proprie.

de ce poarta peruci Raluca BadulescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ce eforturi face pentru el și la câte kilograme a ajuns

Pentru că ea e foarte pasionată de look, a fost întrebată dacă îi impune iubitului eva legat de stilul vestimentar. Iar răspunsul vedetei a fost tranșant: ”Nu mă bag peste deciziile lui, unu la mână, doi la mână, este medic anatomopatolog, nu estetician, cum s-a mai vehiculat, și nu mă bag peste deciziile lui! Este un tip absolutamente fantastic, care, din toate punctele de vedere, este «way beyond», așa că oricum vrea el e perfect!”.

Și cu un bărbat ”perfect„ alături și ea trebuie să fie perfectă. Așa că se menține la 47 de kilograme la 1,72 metri și nu coboară de pe tocuri de 12 centimetri, după cum a mărturisit ea. Întrebată dacă corpul ei nu se resimte după un astfel de efort (tocurile), iată răspunsul dat, mai în glumă, mai în serios, de către vedetă. ”Sora ta rupe pe 12 centrimetri, sus pe toc! Dacă el are 26 de ani, tu vrei să vin cocoșată, cocârjată pe aici?”.

Vezi și Ce gândire modernă! Raluca Bădulescu, în vizită la fostul soț cu actualul iubit!

Citește și:

Înșelată de soț, după ce a fost căsătorită peste 2 decenii, Cristina Bîtlan, de la Imperiul Leilor, iubește din nou. Detalii despre bărbatul din viața ei

O vedetă foarte iubită pleacă de la Antena 1 la Pro TV: „Mă bucur foarte mult”. Ce emisiune va avea