A fost aglomerație de vedete miercuri, 13 iulie, la terasa lui Dani Oțil, din parcul Herăstrău. Am văzut la eveniment personaje de top precum Cătălin Botezatu, Alexia Eram, Raluca Bădulescu, Alexandra Ungureanu, Andreea Perju, campioanele olimpice la canotaj Simona Radiș și Ancuța Bodnar, Nicoleta Nucă, Gabriela Prisăcariu, Daliana Răducan, Oana Roman, Octavia Geamănu, dar și influenceri și bloggeri.

Motivul întâlnirii a fost lansarea în România a unor șampoane care aparțin unui cunoscut brand american de haircare, așa că multe doamne și domnișoare și-au pus ținute de garden party și au răspuns „prezent”. Invitații au respectat dress code-ul evenimentului, All White, și și-au etalat cele mai fancy accesorii.

Vezi și: Răzvan și Dani și-au scos femeile în oraș. Cele două cupluri s-au îmbrăcat în alb și au făcut senzație la un eveniment, în Herăstrău. Daliana și Gabriela și-au eclipsat partenerii

Raluca Bădulescu are 46 kg

Raluca Bădulescu nu a putut trece neobservată. La 47 de ani, jurata de la „Bravo, ai stil!” (Kanal D) cântărește 46 kg, dar este foarte fericită și se simte bine cu dimensiuni de manechin. Are 1,70 metri înălțime și poartă măsura XXS la haine. La lansarea din Parcul Herăstrău, Raluca a venit îmbrăcată în alb și cu accesorii extravagante. Pe geantă avea scris cuvântul „Dealer”, cu litere din cristale Swarovski, ochelarii și telefonul erau acoperiți cu cristale, iar pantofii străluceau și ei. A fost atracția fotografilor, mai ales că face un cuplu wow cu Cătălin Botezatu, bunul ei prieten.

raluca-badulescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 24

Raluca Bădulescu: „Eu vreau să fiu slabă, sunt fericită să fiu așa slabă”

Raluca se simte bine în pielea ei după ce a slăbit aproximativ 70 kg, în urma unei operații de micșorare a stomacului. „Revenim la povestea «schelet ambulant», «a dezgropat-o de vie pe mă-sa mare», «ia uite-o pe mumie», deci m-au asasinat pe social media. Nu m-a degropat nimeni, sunt vie. Băi nene, eu vreau să fiu slabă, sunt fericită să fiu așa slabă. Îmi vin hainele frumos. Eu sunt mulțumită și sunt fericită. Consider că mi-am atins idealul în viață, uite am 63 de cm în talie. Mănânc puțin, e adevărat, dar așa trebuie să fie, că dacă sunt slabă sunt și tânără. Am 46 de kilograme, la 1,70 înălțime. Doamne cât speram asta, pe vremuri aveam 120 și ceva”, a declarat Raluca Bădulescu în cadrul podcast-ului „Fiță cu Adiță”.

Citește și: Raluca Bădulescu divorțează după 13 ani de mariaj. Prima declarație a vedetei de la Kanal D

Citește și: Raluca Bădulescu și-a făcut o nouă intervenție estetică. Cum a scăpat de gușă, fără operație